Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ

Μετά από οκτώ χρόνια σκληρών και άδικων πολιτικών λιτότητας, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, μία έξοδος όμως που είναι φαινομενική και ουδόλως ουσιαστική, αφού η Οδύσσεια των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων συνεχίζεται.
Δε νοείται έξοδος από τα μνημόνια, χωρίς να σταματήσει ο φαύλος κύκλος της λιτότητας, της ανεργίας και της γενικευμένης κοινωνικής κρίσης.
Με θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα, περικοπές στις συντάξεις, μείωση του αφορολογήτου, απορρυθμισμένη αγορά εργασίας, υψηλή ανεργία και γενικότερα με τις βαριές μνημονιακές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας για πάρα
πολλά χρόνια, είναι το λιγότερο άτοπο να υποστηρίζει κανείς ότι αφήσαμε πίσω τις συμπληγάδες και δε θα υπάρξουν άλλες θυσίες για το λαό.
Δίνουμε δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο των συνδικάτων όλης της χώρας, στο άγαλμα του Βενιζέλου στη ΔΕΘ με βασικό σύνθημα.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια των εργαζόμενων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των επόμενων γενεών σε μια κοινωνία με:
·         Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους με ισα δικαιώματα, υγεία & ασφάλεια
·         Δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές
·         Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση – σεβασμό στους δημοκρατικούς  θεσμούς
·         Σεβασμό στα εργατικά δικαιώματα και στις εργατικές κατακτήσεις











Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΔΕΘ  καλούμε:
1.   Σε σύσκεψη τα Σωματεία την Δευτέρα 3/09/2018 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου στις 19:00μ.μ. για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης.
2.   Όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους στo συλλαλητήριο και πορεία της ΔΕΘ το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου του 2018 στο Άγαλμα του Βενιζέλου στις 18:00μ.μ.
Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με Λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν μπροστά από το Δημαρχείο Κοζάνης, το Σάββατο 8/9/2018 στις 15:00.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2461049570, ή στα μέλη της Διοίκησης το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7/9/2018.

συνεχίζουμε αγωνιστικά και μαχητικά
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας