Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Μητσοτάκης από Γρεβενά: Ποιος ασχολείται με τον ανασχηματισμό Τσίπρα;

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απαξίωσε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης από τα Γρεβενά όπου περιοδεύει.
Οταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ποιος ανασχηματισμός; Ποιος ασχολείται; Νομίζετε ότι οι πολίτες εδώ στα Γρεβενά ασχολούνται με τον ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα;». Για να προσθέσει ο κ. Μητσοτάκης πως «το ζητούμενο είναι να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν, η κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει πρακτικά τη θητεία της, έχει κάνει ήδη πολύ μεγάλη ζημιά και όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο καλύτερα για τον τόπο».

Ερωτηθείς για την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα, την οποία είχε διεγράφη από την ΝΔ με προσωπική του απόφαση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Δεν θα κάνω σχόλιο σε επίπεδο προσώπων. Όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους, ο βασικός πυρήνας της κυβέρνησης δεν άλλαξε καθόλου. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας σήμερα, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την οικονομία, την άμυνα και την εξωτερική πολιτική παραμένουν στις θέσεις τους. Δεν ενδιαφέρει τους πολίτες ο ανασχηματισμός, όπως δεν τους ενδιαφέρει ο διχαστικός λόγος του κ. Τσίπρα».
Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε: «Εγώ αντιθέτως θα μιλώ για το μέλλον της χώρας, θα μιλώ για ενότητα και για τη μεγάλη ανάγκη να κάνει ο τόπος μεγάλη επενδυτική επανεκκίνηση, αυτά πρεσβεύει η ΝΔ, αυτά πρεσβεύω εγώ αυτά νομίζω ότι θα αγκαλιάσει ο κόσμος».
Ερωτηθείς για την μονοεδρική Γρεβενών τόνισε ότι θα την κερδίσει ηΝΔ «όπως στόχος μας είναι να κερδίσει όλες τις μονοεδρικές, όμως κεντρικός στόχος είναι να βοηθήσουμε τις περιοχές αυτές να αναπτυχθούν» συμπλήρωσε.
Οσο για τις επιλογές της ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές αρκέστηκε να πει: «Κάθε πράγμα στον καιρό του, θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας όταν κρίνουμε την κατάλληλη ώρα, στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλες τις περιφέρειες».
Ρωτήθηκε και για τα έργα υποδομής στα Γρεβενά τονίζοντας ότι «είναι δέσμευση της ΝΔ ότι ο δρόμος Ε65 θα ολοκληρωθεί και να ολοκληρωθεί όλο το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων σε όλη τη χώρα, ήταν ένα δίκτυο που ξεκίνησε από τη ΝΔ, απεμπλάκη από τη ΝΔ και τελείωσε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και υψηλό κόστος επί ΣΥΡΙΖΑ». Ενώ για τη Βασιλίτσα τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσει το χιονοδρομικό αλλά με σεβασμό στο περιβάλλον.

Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η νδ, ο.. αρκας, το "τουιτερ" που κανει παρτυ, ο σκαι, ο κομιστης και οοοοοοοολο το σκυλολοι!!!!!! Κι αφου ασχολουνται ολη μερα ερχεται ο μητσοτακης να μας πει ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!! Ετσι ειναι αμα εισαι πολιτικος κρατουμενος 6 μηνων απο τη χουντα......

Το Προφίλ μας