Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Ελληνικός θρίαμβος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας. Πρώτη θέση η Ελλάδα στη γενική κατάταξη. Θρίαμβος για τα "δικά μας" παιδιά Γιάννη Πεκόπουλο-Τσικαρδάνη, Αθανασία Μακρυγιάννη, Γιώργο Μακρυγιάννη και Θοδωρής Λαπίκωφ!

Με θρίαμβο των ελληνικών κουπιών ολοκληρώθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά την Κωνσταντινούπολη το 2017 κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της διοργάνωσης ενώ πήρε την πρώτη θέση και στη κατηγορία των κοριτσιών ενώ ήταν δεύτερη στα αγόρια.
Κατά την δεύτερη μέρα των αγώνων σήμερα Κυριακή  κατέκτησε 5 χρυσά και δυο χάλκινα φτάνοντας έτσι συνολικά και 16 μετάλλια στη Φιλιππούπολη εκ των οποίων 8 χρυσά , 5 ασημένια και 3 χάλκινα.     Τα δυο Κύπελλα του πολυνίκη και της 1ηςθέσης στη κατηγορία Νεανίδων Κορασίδων παρέλαβε ο αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής και αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Κώστας Δίτσιος.  

Μετά την ολοκλήρωση του Βαλκανικού πρωταθλήματος ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κοντομανώλης«Είναι μια καταπληκτική χρονιά που επιβεβαιώνεται και σε αυτούς τους αγώνες με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη γενική βαθμολογία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κάτι που δεν έχει προηγούμενο για την Ελλάδα . Το συγκεκριμένο επίτευγμα δείχνει την ποιοτική δουλειά που γίνεται από την Ομοσπονδία τους προπονητές αλλά και τα παιδιά  για να φτάσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε σήμερα αυτή την επιτυχία.
Είναι μια συνέχεια των επιτυχιών του παγκοσμίου πρωταθλήματος Εφήβων και έπεται και συνέχεια με το Ευρωπαικό στο Μπρέστ αλλά και στη συνέχεια το παγκόσμιο Ανδρών-Γυναικών. Το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής κωπηλασίας είναι εδω είναι παρόν . Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν για να κατακτήσουμε μια ακόμη κορυφή εδώ στους Βαλκανικούς».   

Πιο αναλυτικά τα μετάλλια κατέκτησαν
ΧΡΥΣΑ
Διπλό σκιφ Νεανίδων :Α.Μακρυγιάννη-Ι.Μπιτζιλαίου
Δίκωπος άνευ Νεανίδων: Α.Καλανδαρίδου-Α.Γιάννου
Τετραπλό σκιφ Κορασίδων:Σ.Θεοχάρη-Α.Δίτσιου-Ε.Λαμπριανίδου-Ι.Νόνη
Τετράκωπος άνευ Παίδων:Σ.Συμεωνίδης-Λ.Τζουμέρης-Γ.Μακρυγιάννης-Ι.Πεκόπουλος
Τετραπλό σκιφ Παίδων:Α.Κουδούνας-Σ.Καρυπίδης-Ζ.Μπουκουβάλας-Δ.Στασινός
Η τετράκωπος άνευ Παίδων με τους Σ.Συμεωνίδη-Λ.Τζουμέρη-Γ.Μακρυγιάννη-Ι.Πεκόπουλο

ΧΑΛΚΙΝΑ
Σκιφ Νεανίδων: Ερμιόνη Λαμπριανίδου
Οκτάκωπος Εφήβων: Κ.Ουρούτσι-Γ.Γραμμενιάτης-Α.Μαμάκης-Δ.Ρούκας-Π.Υψηλάντης-
Γ.Μαραγκός-Α.Οικονόμου-Θ.Λαπίκοφ-Ι.Κιτσάκος

Η Οχτάκωπος Εφήβων:Κ.Ουρούτσι-Γ.Γραμμενιάτης-Α.Μαμάκης-Δ.Ρούκας-Π.Υψηλάντης-Γ.Μαραγκός-Α.Οικονόμου-Θ.Λαπίκοφ-Ι.Κιτσάκος

4η ΘΕΣΗ
Δίκωπος άνευ Παίδων:Γ.Τσίτσιος-Α.Μουτσάτσος

5η ΘΕΣΗ
Τετραπλό σκιφ Εφήβων:Ε.Κουδούνας-Γ.Πεταλοτίδης-Δ.Ζωγράφος-Σ.Καπάκογλου

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΕΛΛΑΔΑ 86
2.ΡΟΥΜΑΝΙΑ 77
3.ΤΟΥΡΚΙΑ 72
4.ΣΕΡΒΙΑ 59
5.ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 48
6.FYROM 4
7.ΒΟΣΝΙΑ 3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ
1.ΤΟΥΡΚΙΑ 48
2.ΕΛΛΑΔΑ 46
3.ΣΕΡΒΙΑ 43
4.ΡΟΥΜΑΝΙΑ 40
5.ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 25
6.FYROM 1
-. ΒΟΣΝΙΑ 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1.ΕΛΛΑΔΑ 40
2.ΡΟΥΜΑΝΙΑ 37
3.ΤΟΥΡΚΙΑ 24
4.ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 23
5.ΣΕΡΒΙΑ 16
6.FYROM 3
7.ΒΟΣΝΙΑ 2

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Β. Κωνσταντόπουλος
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συγχαρητήρια στους προπονητές και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά αυτά στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν για να είναι πρωταθλητές. Είναι το βέλτιστο παράδειγμα προώθησης της αριστείας στην ζωή.

Το Προφίλ μας