Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Εγκρίθηκε νέα 48ωρη άδεια στον Κουφοντίνα

Ο Δ. Κουφοντίνας προχώρησε σε αίτηση για τρίτη 48ωρη άδεια την οποία έκανε δεκτή το συμβούλιο και αναμένεται να του χορηγηθεί, χωρίς να είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος 
 Νέα 48ωρη άδεια έλαβε από τις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στη «17Ν».
Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά άδεια που λαμβάνει ο συγκεκριμένος κρατούμενος. Οι προηγούμενες άδειες είχαν χορηγηθεί στον Δ.
Κουφοντίνα, κατά τη διάρκεια της κράτησης του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβούλιο των φυλακών συνεδρίασε χθες και με απόφασή του έκανε δεκτό το αίτημα του καταδικασθέντος ως ηγετικού στελέχους της «17Ν», καθώς κρίθηκε ότι πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και ότι ήταν συνεπής κατά τις προηγούμενες άδειες που είχε δοθεί.
Ο εκτελεστής της «17Ν»  είχε μεταχθεί πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις φυλακές της Κασσαβέτειας Βόλου, προκαλώντας οξύτατες αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας. Η μεταγωγή του μάλιστα, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με την Αντιπολίτευση να μιλά για προνομιακή μεταχείριση του τρομοκράτη.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας