Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Οι αδελφοί Γκουντούλα θα εκπαιδεύσουν Ασιάτες στην παράκτια Κωπηλασία

Του Κώστα Τουτσίδη
Στο Da Nang του Βιετνάμ θα βρίσκονται από σήμερα και μέχρι τις 25 Μαρτίου οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της Παράκτιας κωπηλασίας αδελφοί Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας.
Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές του «coastal rowing» προτάθηκαν από την παγκόσμια ομοσπονδία της κωπηλασίας στην πανασιατική ομοσπονδία για να οργανώσουν ένα Κάμπ εκπαίδευσης για προπονητές και αθλητές των ασιατικών χωρών πάνω στο coastal rowing και beach rowing sprint (παράκτια κωπηλασία). 

Στόχος είναι η καλύτερη προετοιμασία όσων θα συμμετέχουν στο κάμπ για τη μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει το Φθινόπωρο, τους Πανασιατικούς αγώνες παραλίας .
Οι αδελφοί Γκουντούλα μιλώντας στο navysports.gr για τη δράση που ετοιμάζουν και για την παρουσία τους στο Βιετνάμ λίγες ώρες πριν την άφιξη τους στην Ασιατική χώρα τόνισαν:
«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται πρόταση σε Έλληνες προπονητές και αθλητές να μεταδώσουν τη γνώση τους πάνω στο σπορ σε άλλη ήπειρο . Με αυτόν τον τρόπο γίνεται κατανοητός ο στόχος της παγκόσμιας ομοσπονδίας για περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Οι υποχρεώσεις μας εκεί είναι ή μετάδοση γνώσης και τεχνικής πάνω στις βάρκες της παράκτιας κωπηλασίας, ενημέρωση των προπονητών και ή οργάνωση ενός αγώνα beach sprint ώστε να γίνει αξιολόγηση και ανατροφοδότηση των μαθημάτων». 
Οι αδελφοί Γκουντούλα για άλλη μια φορά «σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία» μεταδίδοντας σε ανθρώπους της κωπηλασίας από μια άλλη ήπειρο, γνώση και εμπειρία γύρω από το άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας