Σας
προσκαλούμε στη Γιορτή Ψαριού – Γευσιγνωσία που θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο 12 Απριλίου στις 5:30μ.μ. στην
Κεντρική Πλατεία Σερβίων.
Cooking Live
«Μαγειρεύουμε και δοκιμάζουμε ψάρια της Λίμνης
Πολυφύτου με ελαιόλαδο Ιμέρων και Τοπικούς Οίνους»
Διοργάνωση:
Δήμος Σερβίων - Βελβεντού, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Culinology
5 σχόλια:
ΝΑ ΕΙΣΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ.
milate yia aniparxia re lamoyia pote upirxe sta servia o hanaseis i akomi stin periferia;mono yia arpaxtes einai sto diavalkaniko.
γιατί μίλησε ο γιατρός πρώτος?
για αυτό που έγινε πριν 3 χρόνια ........
τόσα πολλά ξέρει για τον τόπο που η γευσιγνωσία τοπικών προιόντων που είχε γίνει δεν την έχει καν ακουστά.....
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣ ΣΥΧΝΑ.ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ.ΜΑΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΤΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ.ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ.
ΡΕ ΠΟΡΤΟΥΦΛΗ ΤΡΩΓΕΤΕ Ο ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ 200 ΚΙΛΑ Η ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΖΗΜΙΑ??????
Δημοσίευση σχολίου