Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Ντουρουτλή Δημήτρη με το συνδυασμό Ελπίδα Ντουρουτλής Δημήτρης: «Συντάσσομαι με ανθρώπους που έχουν σχέδιο για την Περιφέρεια μας».

«Μονόδρομος για την ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας είναι η στήριξη ανθρώπων με γνώση στα αυτοδιοικητικά, όραμα, ικανότητα και όρεξη για δουλειά.
Ανθρώπων που να είναι καθαροί, συνεπείς και με συγκεκριμένο σχέδιο που θα οδηγήσουν την Περιφέρεια στο γεμάτο προκλήσεις μέλλον.
Στηρίζω λοιπόν έμπρακτα με την υποψηφιότητα μου την Γεωργία Ζεμπιλιάδου, την ΕΛΠΙΔΑ για την Δυτική Μακεδονία».


Ποιος είναι ο Δ. Ντουρουτλής


Γεννήθηκε το 1954 στον Φούφα, της Δήμου Εορδαίας. Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
Είναι παντρεμένος με την Χατηπαναγιώτου Αναστασία. Είναι πατέρας δύο παιδιών, του Μηνά, αποφοίτου του τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ και του Γιώργου, φοιτητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ασχολήθηκε με την διδασκαλία στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 1981 μέχρι το 1983. Εργάστηκε στην Συνεταιριστική Εταιρία Λιπασμάτων (ΣΥΝΕΛ Α.Ε.) από το 1984 μέχρι το 1994, ως προϊστάμενος του οικονομικού τμήματος. Από το 1998 μέχρι το 2010 διετέλεσε διευθυντής του ΚΕΚ Ν. Κοζάνης. Από το 2010 μέχρι και σήμερα είναι Προϊστάμενος του τμήματος Δια Βίου Μάθησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Δυτικής Μακεδονίας.
Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε από νεαρή ηλικία. Διετέλεσε πρόεδρος στην κοινότητα του Φούφα για δυο τετραετίες, 1983 -1990, και Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής της Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Κοζάνης. Υπήρξε εκπρόσωπος της  Τ.Ε.Δ.Κ. στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Ν. Κοζάνης από το 1983 μέχρι το 1986. Το 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Μουρικίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας