Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Νέα πρόκληση ΓΑΠ: Έβγαλε τις «Ελιές» απ’ τη χωριάτικη!

Νέες σοβαρές αναταράξεις προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ και κατ' επέκταση στην Ελιά η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου, να ζητήσει από τον υπεύθυνο ταβέρνας στην οποία γευμάτισε, να αφαιρέσουν τις θρούμπες από τη σαλάτα του…
Βόμβα στην πορεία ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, θεωρούν από τη Χαριλάου Τρικούπη την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού, να δείξει δημόσια την απαρέσκειά του για τον καρπό της Ελιάς!
Συγκεκριμένα, η έμφαση του Γιώργου Παπανδρέου, κατά την παραγγελία του σε ταβέρνα της Κρήτης «να μη βάλουν ελιές ούτε στη χωριάτικη, ούτε και στον ντάκο του», πυροδότησε για άλλη μια φορά τη σεναριολογία για ρήξη κορυφής στο ΠΑΣΟΚ.

Η δυσαρέσκεια προς το παρόν εξαντλείται σε κατ' ιδίαν συζητήσεις μεταξύ των πράσινων στελεχών, που διατυπώνουν έντονο προβληματισμό για τη σκοπιμότητα και τον πολιτικό συμβολισμό της πράξης του ΓΑΠ.
Πράσινα στελέχη, κάνουν λόγο για ακατανόητη και το λιγότερο παρεξηγήσιμη ενέργεια από την πλευρά του κυρίου Παπανδρέου και διαμηνύουν ότι ο καθένας αναλαμβάνει τώρα και για το μέλλον τις ευθύνες των πράξεών του.
Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού πάντως, χαρακτηρίζουν «αστειότητες» τις διαρροές, που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να υλοποιεί ένα ευρύτερο σχέδιο υπονόμευσης, μετά και την εμφάνισή του στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά δίπλα στον Φώτη Κουβέλη.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας