Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Το έργο της ανάπλασης των Σερβίων εκτελείται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα


DHMARXOS SERVION-VELVENTOU GIA ANAPLASH SERVION from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.


 Σχετικά με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί εδώ και λίγες ημέρες για παύση των εργασιών από την πλευρά του αναδόχου του έργου της Ανάπλασης των Σερβίων ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού ενημερώνει τους δημότες ότι:
 Η προσωρινή αναστολή των εργασιών δεν έχει να κάνει ούτε με αδυναμία του αναδόχου να εκτελέσει το έργο ούτε με δήθεν αγωγές που υποτίθεται έχουν κατατεθεί από επαγγελματίες τις περιοχής.
 Επειδή ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού σε συνδυασμό με την μελέτη ομβρίων όλου του βόρειου τομέα των Σερβίων κρίθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σκόπιμο να αντικατασταθούν οι σωλήνες των όμβριων με σωλήνες μεγαλύτερης διατομής απ’ ότι προβλέπονταν (Φ400 σε Φ500) ώστε να αντιμετωπισθεί οριστικά το πρόβλημα των ομβρίων υδάτων και να μην σκαφτεί αργότερα και πάλι η περιοχή της ανάπλασης.
Αυτό προκάλεσε κάποια καθυστέρηση γιατί αυξήθηκε το κόστος και απαιτούνταν σχετικές εγκρίσεις από τις υπηρεσίες. Το έργο στο οποίο συνεργάζονται ο Δήμος, ο ανάδοχος η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ, εκτελείται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

me polles epifulakseis perimeno tin oloklirosi toy ergoy

Ανώνυμος είπε...

Apo M@kakies allo tipota, ta ombria nera tis Karpou peytoune stis Brises kai oxi eki pou lete, istera Oi plirofories gia ton Lariseo ergolabo kai to poso feregios einai skane san bombes sta aytia ton simpoliton mas. Blepete i apostasi Servia Larisa einai poli mikri. Pados i oli ka8isterise pou perigrafete den exi kamia sxesi me ta osa grafete. ayta pros to paron.

Ανώνυμος είπε...

το έργο ξεκίνησε πολύ βιαστικά, χωρίς σοβαρό προγραμματισμό μόνο για να παρουσιαστεί στα κανάλια και χωρίς καμιά άλλη προετοιμασία για να γλυτώσουν την ταλαιπωρία οι δημοτες και οι καταστηματαρχες της περιοχής, που βλέπουν τις δουλειές τους να νεκρώνουν τοσες μέρες χωρίς να προχωράει το έργο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ ΜΑ......ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί ένα έργο να γίνεται χωρίς προγραμματισμό 1 μήνα πριν τις εκλογές. Τόσο πολιτικάντης είναι πια αυτός ο Δήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΝΑΙ....ΑΛΛΑ ΞΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατί ρε πουσταριά να χρειάζετε έγκριση;

Ανώνυμος είπε...

Τις μαλακίες ολονών της κάνετε ανάρτηση, σοβαρά θέματα περνούν από έγκριση

Ανώνυμος είπε...

ΦΛΥΑΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ… ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΛΤΟΣ;;; Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

είναι στο χρονοδιάγραμμα τρεις εβδομάδες στάση και απραγία!!! Δεν ντρεπόσαστε λίγο; Για γκιούμια ντιπ μας περνάτε;

Το Προφίλ μας