Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η Μέρκελ συνεχάρη τις...προηγούμενες κυβερνήσεις κι έφυγε

Τα συγχαρητήρια της για τη δημοσιονομική προσαρμογή της διετίας 2009-2011 έδωσε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η Άγκελα Μέρκελ ο οποίος και τα...έλαβε, παρά το γεγονός ότι υπήρξε ο Νο1 συκοφάντης των προσπαθειών αυτής της περιόδου.

Αναρωτιέται κανείς τι θα είχε συμβεί αν η κ.Μέρκελ είχε πραγματοποιήσει ανάλογη επίσκεψη εκείνη την εποχή, δείχνοντας στην υπόλοιπη Ευρώπη ότι η Ελλάδα και προσπαθεί και καταφέρνει πράγματα.

Από τη μεριά του, ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η αξιοπιστία της Ελλάδας αποκαταστάθηκε, χωρίς να μας εξηγήσει με ποιο τρόπο είχε χαθεί. Η χώρα ήταν αναξιόπιστη ή ο ίδιος; Ήταν περισσότερο αναξιόπιστοι από τον αντιμνημονιακό Σαμαρά ο μέτριος Παπανδρέου και ο διστακτικός Παπαδήμος;

Λυπάμαι πολύ για το ότι σκηνοθέτης σε αυτό το κακόγουστο θέατρο του παραλόγου ήταν η ίδια η Καγκελάριος που είδε "φως στο τούνελ" τώρα που δεν έχει καν αποφασιστεί το πακέτο των νέων μέτρων κι όχι όταν οι πέντε πρώτες δόσεις είχαν εισπραχθεί έγκαιρα κι αποτελεσματικά από τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Παρ' όλα αυτά, το διακύβευμα παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη παραμένει υψηλό και σχεδόν ιερό. Μένει να φανεί αν κάτι κερδίσαμε σήμερα, πέρα από τυπικές ευχές.
parapolitiki.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο σκαι γιατι δεν πληρωνει χαρατσι και χαρη σε ποιον το γνωριζουμε???????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

8:24 Μάθε να φιλτράρεις τις ειδήσεις… και μην πιστεύεις ότι μ@λ@κί@ σου λανσάρουν
Με λίγα λόγια βάλε το μυαλό σου να δουλέψει κρίμα είναι να το έχεις εν υπνώσει

Ανώνυμος είπε...

για να ακουσω τι προεκυψε μετα το φιλτραρισμα

Ανώνυμος είπε...

χμμμ καμια απαντηση, ποιος αραγε το χει "εν υπνωσει"........................

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να πιστέψουμε τον Φωτόπουλο; Και ποια η διαφορά του από τις πρακτικές των ταγμάτων της χρυσής αυγής στις λαϊκές αγορές; Αυτή είναι η δουλειά της ΓΕΝΟΠ;

Απάντηση από ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε ότι τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Φωτόπουλος είναι ψευδή. Οπως αναφέρεται, «το ψεύδος του κ. Φωτόπουλου έγκειται στο γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ είναι ενοικιαστής και όχι ιδιοκτήτης και άρα -σύμφωνα με το νόμο- δεν καταβάλλει τέλος ακινήτων». (Καταβάλεται από τον ιδιοκτήτη) Ο ΣΚΑΪ συμπληρώνει ότι πληρώνει λογαριασμό μόνο για τις κεραίες εκπομπής του σήματος και γνωστοποιεί ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα του μετά τα συκοφαντικά και ψευδή στοιχεία σε βάρος του.

Απάντηση Θ. Αγγελόπουλου

Διαψεύδει τις καταγγελίες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ περί μη καταβολής του τέλους ακίνητης περιουσία ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αγγελόπουλος,

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, το εισπραττόμενο μέσω της ΔΕΗ τέλος «καταβλήθηκε μέχρι κεραίας, όπως αυτό προέκυπτε και αναγραφόταν στους σχετικούς λογαριασμούς».

«Είμαι πάντοτε συνεπής στις υποχρεώσεις μου, όπως αυτές απορρέουν από τον ισχύοντα νόμο» συνεχίζει ο επιχειρηματίας και καταλήγει: «Η εμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση αυτή χωρίς πραγματική βάση, μόνον κακόβουλη και ύποπτη μπορεί να χαρακτηριστεί».

Απάντηση από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα

Απαντώντας στις καταγγελίες των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και συγκεκριμένα του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου, που αναπαράγονται από Μ.Μ.Ε. τόσο του έντυπου όσο και του ηλεκτρονικού Τύπου, ότι δήθεν τα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ απηλλάγησαν από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων
Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), σας αναφέρουμε ότι τα Εκπαιδευτήριά μας κατέβαλλαν τόσο για το 2011 όσο και για το 2012 κανονικά, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), το οποίο συμπεριλαμβάνεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Διαθέτουμε δε όλα τα ακριβή αντίγραφα των εξοφλημένων λογαριασμών της ΔΕΗ, όπου και περιλαμβάνεται το ανωτέρω τέλος».

Ανώνυμος είπε...

α μπραβο "ΑΝΩΜΥΜΕ" 9:25, η γνωστη μεθοδος... ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ συγκρινεται αυτοματως με τη χρυση αυγη!!!! Γνωστη ρουφιανικη μεθοδος τι τσιπρας τι μιχαλολιακος απο τους ρουφιανους του συστηματος. Αραγε γιατι αυτοματως πιστευεις αυτους και οχι το φωτοπουλο; επισης ειδα 3 απαντησεις απ τις 133 καταγγελιες

Το Προφίλ μας