Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Κεντρική Ομιλία Προέδρου Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης Δημήτρη Ντέντη στην απεργία της 18ης Οκτώβρη 2012

Συναδέλφισσες, φοι,
Με αργά και σταθερά βήματα, οι υπηρέτες του ντόπιου κατεστημένου, η τριανδρία των τοκογλύφων, μαζί με την τριανδρία των εσωτερικών συνεργατών τους, συνεχίζουν μέτρο το μέτρο να εκτελούν τον Έλληνα εργαζόμενο.


Αυτό για το οποίο το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης προειδοποιεί από το 2010, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να το απαιτήσουν οι Τροϊκανοί.

Εξαήμερη εργασία!

Πλήρης ελαστικοποίηση ωραρίου!

Εξαφάνιση των αποζημιώσεων!

Μαζί με αυτό, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, έτσι, γιατί πρέπει να χυθεί αίμα, ταπείνωση όλων των εργαζόμενων με μισθούς πείνας, ανέχειας και εξευτελισμού, για να ικανοποιηθούν τα διεστραμμένα μυαλά των επιχειρηματιών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και κάθε είδους μαυραγορίτη που χοντραίνει την κοιλιά του!

Η κυβερνητική τριανδρία διακοσμεί απλώς το κάδρο, μόνιμα οσφυοκαμπτική, πάντα εθελόδουλη και ποτέ άξια να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Το παιχνιδάκι είναι πια γνωστό: Με τη μία δόση κουρεύουν τα εργασιακά δικαιώματα του ιδιωτικού τομέα και με την άλλη δόση κουρεύουν τα εργασιακά δικαιώματα του δημόσιου τομέα. Με έναν έξυπνο και συνάμα πονηρό τρόπο, έβαλαν τις κοινωνικές ομάδες να αλληλοφαγώνονται πότε καμώνοντας ότι υπερασπίζονται τους ιδιωτικούς υπαλλήλους απέναντι στους τάχαμου βολεμένους του δημοσίου και πότε να τους λένε ότι άμα πέσουν οι αμοιβές τους, θα γίνει ανταγωνιστική η οικονομία.

Με 1.250.000 ανέργους οι μόνοι που μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικοί, είναι οι νεκροθάφτες και τα κοιμητήρια, από τους ανθρώπους που θα πεθαίνουν στους δρόμους λιμοκτονώντας!

Η ανικανότητα των κυβερνώντων να διαχειριστούν στοιχειωδώς τα δημόσια πράγματα, αυξάνει καθημερινά τη γραφειοκρατία, αυξάνει καθημερινά το κόστος ζωής και στέλνει τους πολίτες να ταΐζουν από το φαΐ των παιδιών τους τούς συμβολαιογράφους. Η κυβέρνηση των ανίκανων εξυπηρετεί τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος, υποχρεώνοντας τους Έλληνες όταν γεννιούνται, όταν παντρεύονται και όταν πεθαίνουν, να τα ακουμπάνε κανονικά στο πιο κλειδαμπαρωμένο επάγγελμα. Συνολικά το νέο χαράτσι είναι €150 για κάθε ζωή!

Οι κυβερνητικοί υπηρέτες των 5 οικογενειών που λυμαίνονται την οικονομία, διπλασίασαν την αξία του πετρελαίου και οδηγούν τους Έλληνες στην παγωνιά, στην εξαθλίωση, στο θάνατο!

Ευρωπαίοι τοκογλύφοι, ντόπιοι μαυραγορίτες, κουκουλοφόροι καταδότες, έχουν στήσει τον ελληνικό λαό στο εκτελεστικό απόσπασμα και πυροβολούν, ενώ έφεραν και τη φράου Μέρκελ να επιθεωρήσει το αναμορφωτήριον «Η Ωραία Ελλάς»!

Η πατρίδα μας πλέον μοιάζει με ένα ανοιχτό στρατόπεδο συγκέντρωσης από το οποίο δεν υπάρχει διέξοδος διαφυγής! Έχουν προδιαγράψει τη μοίρα μας!

Ο χειμώνας που έρχεται θα συγκρίνεται μόνο με το χειμώνα του ‘41, όταν αποδεκατίστηκε από την πείνα μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων!



Συναδέλφισες – φοι,

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να συμβεί!

Το οφείλουμε στην ιστορία μας, το οφείλουμε στη γενιά μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Ο μοναδικός τρόπος να ανατρέψουμε την εξόντωσή μας, είναι να αγωνιστούμε! Να γεμίσουμε τις πλατείες, να διαδηλώσουμε, να φωνάξουμε με ένα στόμα, όλοι μαζί:

Ως εδώ!

Φτάνει πια!

Δεν πάει άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας