Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ένωση εν Αθήναις Κοζανιτών: προτιθέμεθα να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους φοιτητές

Ένωση εν Αθήναις Κοζανιτών Μάρκου Ευγενικού 9
11471 - Αθήνα 210.64.58.880

Η ανακοίνωση των βάσεων και των αποτελεσμάτων των πανελλήνιων εξετάσεων σηματοδοτούν το τέλος της μαθητικής ζωής και την έναρξη μιας νέας, της φοιτητικής. Πολλοί μαθητές επιδιώκουν να εισέλθουν σε κάποιο τμήμα κοντά στον τόπο καταγωγής τους ή ακόμη και στην ίδια τους την πόλη για τον περιορισμό των οικογενειακών εξόδων.
Οι μαθητές της Δυτικής Μακεδονίας επιλέγουν κυρίως τα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων. Σπανιότερα οι υποψήφιοι επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε σχολές των Πανεπιστημίων της πρωτεύουσας. Εμείς, ως ένωση Κοζανιτών, με αίσθημα ευθύνης, αλλά και γιατί οφείλουμε να συμπαραστεκόμεθα ο ένας στον άλλον, ιδιαιτέρως αφού απέχουμε 500 και πλέον χιλιόμετρα από την γενέτηρά μας, παρέχουμε βοήθεια σε όποιον μαθητή εισήλθε σε σχολή της Αθήνας ή του Πειραιά, καθώς και στην οικογένεια του.
Από το πιο απλό, από το να πιούμε όλοι μαζί έναν καφέ την πρώτη μέρα που δεν θα έχεις κανέναν να σε κατατοπίσει, μέχρι και το να ψάξουμε μαζί σπίτι προς ενοικίαση, εμείς προτιθέμεθα να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Και μην μας υποτιμήσεις, είμαστε ήδη πολλοί: κοίτα στο Facebook: "Ενωση εν Αθήναις Κοζανιτών". Έλα να γίνουμε περισσότεροι, η Αθήνα σε περιμένει!
Γονείς και φοιτητές μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί μας, στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας. Αναμένουμε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε αφου αυτή η ένωση δεν υπάρχει γτ παραμυθιάζεις τον κόσμο??Διαφήμιση στον ευατό σου θες να κανεις κ ψάχνεις τρόπους να διαφημίσεις το δικηγορικό σου γραφείο...Τόσο μαιντανος πια??ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν δεις το γραφείο μου, θα διαπιστώσεις ότι δεν έχω ανάγκη διαφήμισεις. Γράψε επώνυμα και θα σου απαντήσω.

Ηλίας Σιδέρης

Το Προφίλ μας