Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού

Από το mikrovalto.gr
Υπό παραίτηση ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Τζιούτζιος!
Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011, με αφορμή τη συζήτηση και υπερψήφιση κατά πλειοψηφία των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Α/Α 4. Διάλυση συμβάσεων των έργων:  1) Αντιπλημμυρικά έργα στο Δ.Δ. Μικροβάλτου του πρώην Δήμου Καμβουνίων, 2) Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στο Δ.Δ Μικροβάλτου 1ος Ειδικός Προϋπολογισμός
Α/Α 8. Έγκριση χορήγησης  1ης παράτασης του έργου  «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στο Τ.Κ. Μικροβάλτου – 1ος Ειδικός προϋπολογισμός»
Ιδιαίτερα οξείς και επιθετικοί ήταν όταν έλαβαν το λόγο, ο π. αντιδήμαρχος Αποστόλης Θεοχάρης Καμβουνίων, η τ. πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μικροβάλτου Μαρία Βέττα και ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου "Αίας" Μικροβάλτου Γιάννης Χαρισόπουλος, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα και υπεραμύνθηκαν της άποψης να υλοποιηθούν τα προαναφερόμενα έργα ως έχουν.
Ανάλογα εκρηκτική ήταν και η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου και αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού Άρη Τζιούτζιου που εξεδήλωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί τονίζοντας ότι "δεν μπορώ να είμαι "γλάστρα", απόφαση που δήλωσε ότι θα υποβάλλει τις επόμενες ώρες εγγράφως!
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού τόνισε ότι με τις παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες η ανάθεση μέρους της εργολαβίας του γηπέδου 5Χ5 που υφίσταται (60.000 €), θα αφήσει ένα έργο ημιτελές χωρίς τη δυνατότητα ολοκλήρωσης του (θα απαιτούνταν άλλα περίπου 120.000 €). Αντ' αυτού δεσμεύτηκε ότι "εντός του 2012 θα κατασκευαστεί γήπεδο τύπου 5Χ5 με πολύ μικρότερη δαπάνη -20 ως 30.000 €-". Για το αντιπλημμυρικό είπε ότι θεωρεί το κόστος πολύ υψηλό και εγκυμονεί κινδύνους πλημμυρών, συμπληρώνοντας ότι θα γίνουν εργασίες διευθέτησης του υφιστάμενου χειμάρρου.
Τέλος τόνισε ότι με τους πόρους που θα εξοικονομηθούν από τις ως άνω ακυρώσεις έργων, θα δημοπρατηθεί άμεσα η επισκευή του ΚΕ.Φ.Ο. -Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας/Σπίτι Παιδιού Μικροβάλτου- που θα χρησιμοποιηθεί σαν αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρης Τζιούτζιος ….
Μεγάλη απώλεια ….
Χέσκεν η φοράδα στ’ αλών …

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου,
Το λατρευτό μας Πασοκ Βάρεσε σιωπητήριο στη περιοχή μας! Όσοι δεν βάζετε τα κεφάλια μέσα είναι καιρός να ξανασκεφτείται τι ψηφίζεται. Τα υπόλοιπα διαμερίσματα απλά να περιμένουν τη σειρά τους γιατίο πονηρούλης δήμαρχος σε λίγο θα στρέφει τον ένα ενάντια στον άλλο. Πώς αλλιώς οι σύμβουλοι των άλλων ΔΔ σήκωσαν το χεράκι τους και ψήφισαν να κοπούν έργα. 'Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα' δηλαδή.
Ή όλοι είναι υποχείρια και τους τραβάει το αυτάκι το Πασόκ;
Φίλοι μου'
όταν έκλεινε το σχολείο στην Ελάτη δεν μιλήσατε γιατί δεν σας αφορούσε.
Όταν χάνονται έργα στο Μικρόβαλτο συνηγορείται
Τώρα περιμένετε τη σειρά σας ή ξεσηκωθείτε!
Αυτή η πολιτική που υπηρετούν Κωνσταντόπουλος, Λαζαριώτης(θυμάστε Μικροβαλτινοί τα κείμενά του στην εφημερίδα σας;), Ελευθερίου κλπ θα διαλύσει όλα μας τα χωριά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τί έγραφαν αυτές οι καταργημένες αναρτήσεις???... μήπως έγραφαν εναντίον του Μητσοτάκη? μήπως εναντίον του Κώστα Καραμανλή?? μήπως εναντίον της Παπαρήγα ή της Τσίγκα???..
μήπως εναντίον της ΜΚΟ???..
μήπως εναντίον του Κωνστ/πουλου??..
ή μήπως εναντίον του Ελευθερίου???...
ΔΕΝ θα μάθουμε ποτέέέ..!!!
από το "δημοκρατικό" πασόκ!!!...
Η χατζάρα πάει "σύννεφο" χειρότερα κι απ' τη χούντα!!!!...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΤΖΙΟΣ. ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ
4 02 ΧΩΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΛΟΓΙΚΗ "ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΥ" ΣΕΡΒΙΩΤΗ. Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΧΩΡΙΑΤΗΣ". ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΤΖΙΟ; ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 5Χ5 ΑΣ ΚΑΝΕΙ 3Χ3.ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ?ΘΑ ΕΡΗΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ

Το Προφίλ μας