Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μέτρα στη λαδόκολα!!! Σε χαρτοπετσέτα όλο το γαλάζιο σχέδιο για την κρίση!...

Απίστευτο! Σε λαδωμένες χαρτοπετσέτες το Μάιο του 2009 ο τότε Υπουργός Οικονομικών Παπαθανασίου, έδωσε το...σχέδιο της Κυβέρνησης για την κρίση στην Κριστίν Λαγκάρντ.
Τον ξεμπρόστιασε η ίδια η Γαλλίδα Υπουργός, καθώς κι ένας Γάλλος δημοσιογράφος.
Σα λαδωμένος ποντικός βγήκε ο Παπαθανασίου στο τηλέφωνο, ψελλίζοντας αστείες δικαιολογίες.
"Ήταν μια πρόχειρη συνάντηση και συζήτηση στον Αστέρα της Βουλιαγμένης".
Ά ρε Εξεταστική που του χρειάζεται! Κι όχι μόνο γι' αυτόν... 
http://nonews-news.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΡΕ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.......ΕΝΩ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΕΣ.ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΛΕΜΕ.....Ο ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ......ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.......ΖΗΤΩ Η ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

Κάλλιο στην λαδόκολλα και να έχω 5 δραχμές στην τσέπη παρά με το ΠΑΣΟΚ που υπόγραψε το μνημόνιο και δίνει τα λεφτά όλων εμάς των φτωχών στους ξένους πάμπλουτους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να κρατηθώ με αυτές .. που ακούω. Πότε θα καταλάβετε ότι δεν φταίει ούτε ο γιατρός ούτε ο νεκροθάφτης. Ξεκολλήστε λίγο και ψάξτε τις αιτίες σε βάθος.

Ανώνυμος είπε...

Τα λάθη,οι παραλήψεις και οι απατεωνιές είναι μικρές στραβοτιμονιές στο πρόβλημα που φορτώθηκε στην πλάτη του φτωχού λαού,το όλο σύστημα είναι λάθος που δίνει την δυνατότητα σε πλούσιους να κάνουν πλιάτσικο όποτε θέλουν στους φτωχούς,με φόβητρο την κρίση και τον "διασυρμό" της πατρίδας.
Οι φτωχοί έπρεπε να πάρουμε την περιουσία των πλουσίων και να μοιραστούμε μεταξύ μας όχι να μας παίρνουν αυτοί και να μας βάζουν να μαλώνουμε και από πάνω.

Πάρτε το χαμπάρι δεν υπάρχουν διαφορές στα 2 μεγάλα κόμματα,υπάρχουν μόνο πλούσιοι και φτωχοί,διαλέξτε πλευρά και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

Το Προφίλ μας