Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Καβγάς στην Περιφέρεια μετά την ορκωμοσία Δακή!

από το kozanimedia.gr
Ο καβγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε περιφερειακούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης και στον περιφερειακό σύμβουλο της πλειοψηφίας Γιώργο Σβώλη επισκίασε τη σημερινή τελετή ορκωμοσίας του πρώτου αιρετού περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή. Ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του γιατί δεν δόθηκε ο λόγος στους επικεφαλής της αντιπολίτευσης και ακολούθησε ο Γιώργος Αδαμίδης. Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες ο Γιώργος Σβώλης παρενέβη και οι δυο άντρες αντάλλαξαν….γαλλικά, με τον κ. Αδαμίδη να υψώνει και εκείνος τον τόνο! Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια της τελετής του ζήτησε να καθίσει κάτω και εκείνος απάντησε πως «δεν έχετε καμία αρμοδιότητα εσείς εδώ μέσα»! Όλα αυτά μπροστά στον κόσμο και στον αμήχανο Γιώργο Δακή, ο οποίος δεν αντέδρασε άμεσα, αλλά μετά από λίγο ζήτησε να ανεβεί για χαιρετισμό ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης! Εκείνος αρνήθηκε «κατόπιν εορτής», όπως είπε, ενώ το λόγο έλαβε μόνο ο Αντώνης Τσάκωνας!!!

Σχόλιο ai-vreS: Τι να περιμένει κανείς από τον ...Σβώλη.... 
Δείγματα γραφής του νέου γενικού... περαστικά μας. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αλάνια απο τον τραμπούκο τον Αδαμίδη περιμένει κανείς πολιτισμό...ρε ουστττττττττττττττ

Ανώνυμος είπε...

Παντως ο Δακής έλαμψε διά της ανικανότητας να φερθεί ηγετικά για άλλη μια φορά.Δεν είναι πολιτικά σωστό όπως κ να΄χει μια τέτοια μέρα να μην ακουστεί η φωνή της μείζονος αντιπολίτευσης...

Λ.Γ.

ai-vreS είπε...

Γιατί πότε φέρθηκε ηγετικά ο Δακής; Κάνει μαλ!@$%#@$ το ΠΑΣΟΚ και κερδίζει ο κ. τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαιρόμαστε τους δημοκράτες. Καλή αρχή έκανε ο Δακής, να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν. Τον Σβώλη μην ξεχάσει να τον κάνει υπεύθυνο πολιτισμού. Τον θυμάμαι σε μια εκδήλωση στο Φιλοπρόοδο που ήρθε να εκπροσωπήσει την νομαρχία και απευθυνόμενος στον Πέτρο τον Πανδή του είπε ο άσχετος: Σας ευχαριστούμε κ. Πενδή (ούτε το όνομά του δεν ήξερε) που μας διασκεδάζετε τόσο πολύ με τα τραγούδια σας. Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό του και για λογαριασμό όλων μας, που τύπους σαν και του λόγου του τους αναδεικνύουμε και τους κάνουμε παράγοντες.

Ανώνυμος είπε...

Ας τον χαίρονται τώρα το Δακή και τους περί αυτόν τραμπούκους ο Κουκουλόπουλος, ο Αθανασιάδης και ο (σε λιγότερο βαθμό) Βλατής. Το μόνο που ένοιαζε τους Κουκουλοβλατήδες ήταν να πάρουν το Δήμο Κοζάνης και πέραν αυτού γαία πυρί μειχθήτω. Του Αθανασιάδη τη συμπεριφορά ούτε ο ίδιος μπορεί να μας την εξηγήσει.

Οι κύριοι αυτοί δεν ήθελαν να βάλουν για περιφερειάρχης και έκανα το παν (χωρίς βέβαια αυτό να φαίνεται) για να μη βγει ο Παπαϊορδανίδης. Αλλά και γενικότερη ζημιά έκαναν και σε άλλες περιπτώσεις π.χ. έκαναν τα πάντα για να μη βγει ο Λωτίδης (κυρίως ο κύριος Αλέκος).

Τώρα ας χαίρονται το Δακή, τη Βρυζίδου και όλους όσους με τη στάση τους και την ανοχή τους έκαναν παιχνίδι σε βάρος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.

Αλλά ο Κουκουλόπουλος έβγαλε το Μαλούτα, οπότε όλα καλά (αλήθεια γιατί τόσος καημός, γιατί τόσος αγώνας μη χαθεί ο δήμος Κοζάνης, υπάρχει κάτι που πρέπει να μείνει κρυφό για τα 20 χρόνια Κουκουλόπουλου; )

ai-vreS είπε...

Ο Γιάννης είχε όλες τις προϋποθέσεις και όλα τα εχέγγυα για να εκλεγεί.

http://ai-vres.blogspot.com/2010/11/campaign-manager.html

Το αποτέλεσμα μετράει όμως...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ;;;ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΟΥ ΟΡΜΗΞΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΡΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ???ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ και παραχαϊδεμένοι φαιοχίτωνες!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο κλπ από την επεισοδιακή ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας στο:

www.mikrovalto.gr

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Δακής δε μπορούσε να μαζέψει αυτόν τον τύπο; Δεν καταλαβαίνει ότι με την συμπεριφορά του εκθέτει τον ίδιο; Τον φοβάται; Εκτός κι αν και ο Δακής συμφωνει με τέτοιου είδους φασιστικές συμπεριφορές.

Το Προφίλ μας