Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Παπαϊορδανίδης:Επίσκεψη στη Φλώρινα και το Κάτω Βόιο





Τη Φλώρινα επισκέφθηκε χθες 1 Οκτωβρίου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας. Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε το πρωί το Γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της Φλώρινας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, όπου συνομίλησε με τους ηλικιωμένους, τονίζοντας πως «Η κοινωνική μέριμνα είναι για εμάς η μέγιστη προτεραιότητα. Επίκεντρό μας είναι ο άνθρωπος. Στόχος μας η ποιότητα ζωής για όλους και φυσικά και για τους ηλικιωμένους. Για όλους εσάς, στους οποίους οφείλουμε πολλά και για τους οποίους μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ακόμη περισσότερα. 

Απόφασή μας είναι από τη νέα χρονιά, η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στην περαιτέρω ανάπτυξη των ΚΑΠΗ, ώστε αυτά να μετατραπούν σε πυρήνα των δραστηριοτήτων των ηλικιωμένων σε ολόκληρη την περιοχή, αλλά και να καταστούν πόλος έλξης για ακόμη περισσότερους ανθρώπους».
Επίσης ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ της Φλώρινας και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που σημειώνονται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.
«Το πρόβλημα της ανεργίας, είπε  είναι το πρώτο πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι σαφώς το κυριότερο πρόβλημα της Περιφέρειας αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε πως η Δυτική Μακεδονία κατάφερε τα προηγούμενα χρόνια να κρατήσει μεγάλο μέρος του νεανικού πληθυσμού της, το οποίο ακουμπούσε εδώ τις ελπίδες του για το επαγγελματικό του μέλλον, ακριβώς γιατί είναι και παραμένει το ενεργειακό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας. Σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε, πολλά ανεκμετάλλευτα πλεονεκτήματα της Περιφέρειας μέσα από ένα συστηματικό και ορθολογικό σχεδιασμό, για να τονώσουμε την αγορά μας και να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα μας.»
Επίσης ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης της Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Φλώρινας δηλώνοντας για μία ακόμη φορά πως «είναι στις προτεραιότητές μας να λειτουργήσουν και άμεσα οι κλινικές των  Νοσοκομείων της περιοχής. Δεν γίνεται είπε το 2010 σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας να μην λειτουργούν τόσες κλινικές, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών μας. Στόχος όλων μας είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για την σωστή λειτουργία των νοσοκομείων της Περιφέρειας.»
Επίσης ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε το ΙΚΑ και το Εργατικό κέντρο της Φλώρινας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε χωριά του Κάτω Βοϊου, όπως το Δαφνερό, το Μικρόκαστρο, το Παλαιόκαστρο, αλλά και το Καλονέρι., όπου οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν με χαρά δηλώνοντας του την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά του για ένα καλύτερο αύριο στη Δυτική Μακεδονία.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν συντομία οι ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ του νέου....(Παγκάλου)......

1....... η ποιότητα ζωής.....των ηλικιωμένων

2.......έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε .....
δεν κάνατε??????
μήπως γιατί έλειπες εσύ ?????

3.......τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που σημειώνονται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ..........

4......Δεν γίνεται είπε το 2010 σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας να μην λειτουργούν τόσες κλινικές, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών μας......

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!

η φωτογραφία, χίλιες λέξεις......για την ΑΝΑΦΟΡΑ του......
ΚΑΠΗ, ώστε αυτά να μετατραπούν σε πυρήνα των δραστηριοτήτων των ηλικιωμένων ........

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ..ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ..
Ο ΔΑΚΗΣ ΚΙ Η ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΓΓΥΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ..ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ...

Ανώνυμος είπε...

Σημερινό δημοσιευμα εφημεριδας Κόσμος-Κοζάνη 2/10
δινει γκάλλοπ για περιφερεια
Δακης 35%
Γιάννης 26%

Ανώνυμος είπε...

Στην πολιτική δεν υπάρχουν "άγιοι".....
αυτοί (οι πολιτικοί).......
ΓΕΜΑΤΕΣ πάντα... θα είναι οι ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ .....

Το θέμα είναι......ποιός κάνει.....
"το λιγότερο κακό"......στους ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!!!!!

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Θέλουμε απάντηση από τους εκπροσώπους των Κομάτων που μας λένε να ψηφίσουμε ενάντια στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΕΡΩΤΗΜΑ :
Αν ο Υποψήφιος είναι ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ή ΛΑΜΟΓΙΟ και το κόμα λέει ψηφίστε ενάντια στο μνημόνιο , εμείς τι πρέπει να κάνουμε , να τον ψηφίσουμε ?

Ανώνυμος είπε...

Εποικοδομητικές συναντήσεις στο χώρο της Εμπροπανήγυρης είχε σήμερα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μαλέγκωφ.Στην περιοδεία του, επισκέφθηκε εκθέτες, συνομίλησε μαζί τους και έτυχε θερμής υποδοχής απο τους πολίτες, που στο πρόσωπό του, συναντούν την ελπίδα και την σιγουριά για το μέλλον.Η επίσκεψη του Μαλέγκωφ στην Εμποροπανήγυρη Σερβίων, θα συνεχισθεί και αύριο 3/10, με πληθώρα συναντήσεων με τις παραγωγικές τάξεις που μετέχουν στην πανήγυρη και με κόσμο, καθώς επισκέψεις και στις ταβέρνες...

Ανώνυμος είπε...

<>

Τι μας λες ρε Παπαιορδανίδη?
Έκλεισε ή δεν έκλεισε τεράστιος αριθμός καταστημάτων και επιχειρήσεων από τότε που αναλάβατε την κυβέρνηση σε όλη την Δ.Μακεδονία?
Όλοι αυτοί οι πρώην υπάλληλοι τώρα άνεργοι δεν είναι?
Όλοι όσοι ήταν συμβασιούχοι που διωξατε δεν είναι τώρα άνεργοι.
Όσα λεφτά κόψατε από υπαλλήλους και συνταξιούχους σαν κυβέρνηση δεν λείπουν από την αγορά και τα μαγαζιά αναγκάστηκαν να απολύσουν κόσμο?
Τα λεφτά που μαζεύετε από τον λαό τα ακουμπάει το κόμμα σου στους ξένους πάμπλουτους τραπεζίτες ή όχι?

Ποίους νομίζεις ότι δουλεύεις Παπαιορδανίδη?
Είσαι ψεύτης και υποκριτής..

Μαύρο σε όλους και ακόμη περισσότερο στα κόμματα-αντιπρόσωπους του ΔΝΤ.

Ανώνυμος είπε...

Kolisan oi anartiseis.pigate sto panigiri ai-vres;
kali diaskedasi.

EROTOKRITOS είπε...

Malegkof kai L Deliniotis exedosan deltia typou sxetika me tin drastiriotita tous stIn emporopanigiri ton Servion. To vathistohasto periehomeno ton deltion kineitai gyro apo tin enoia tis simantikis asimantotitas en to synhrono vio....STO EPOMENO DELTIO TOUS SIMFONA ME ASFALEIS PLIROFORIES THA ANALISOUN TIN YPARXI TIS AVASTAHTIS ELAFROTITOS STA SERVIA....

Ανώνυμος είπε...

2:26 μ.μ.

Μόνο 10 μονάδες είναι η διαφορά?
Καλά πάει ο Γιάννης τελικά.

Το Προφίλ μας