Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΕΛΗΝΙΩΤΗΣ : Με τα μάτια στο μέλλον.


Είμαστε λίγες μόλις μέρες πριν τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Οι πολίτες της περιοχής μας θα κληθούν να επιλέξουν την καλύτερη λύση για την περιοχή μας.
Έχουν μπροστά τους τις προτάσεις όλων των υποψήφιων συνδυασμών και θα ασκήσουν την ετυμηγορία τους.
Από την πλευρά του συνδυασμού του Βασίλη Κωνσταντόπουλου, μέσα από τις τάξεις του οποίου μάχομαι και εγώ ως ενεργός πολίτης, προτείνουμε μια μεγάλη ανατροπή.
Επιχειρούμε με τη βοήθεια όλων των πολιτών μια ανατροπή στις πολύχρονες  αναχρονιστικές πρακτικές που κράτησαν την περιοχή μας σε μια τροχιά υπανάπτυξης.
Θα ήθελα με απλά λόγια να επαναλάβω τις θέσεις, που αποτέλεσαν την αιτία της συμμετοχής μου στον αγώνα αυτόν μέσα από το συνδυασμό του Βασίλη Κωνσταντόπουλου. 
Η νέα δομή που αποκτά η Τοπική Αυτοδιοίκηση με το σχέδιο «Καλλικράτης», αποτελεί πρόκληση για όλους μας προκειμένου να συνθέσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και να διαμορφώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον  για το νέο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, έναν δυναμικό ρόλο για την ευρύτερη περιοχή.
Οι προοπτικές ανάπτυξης αυτού του τόπου μπορούν να στηριχτούν στον φυσικό μας πλούτο, στο βουνό,  στη λίμνη, στον πολυδιάστατο παραγωγικό ιστό σε όλους τους τομείς της οικονομίας, στις αναρίθμητες φυσικές ομορφιές, στα μνημεία μας, στον πολιτισμό μας μα προπαντός στους αξιόμαχους ανθρώπους.
Για την ανάπτυξη της περιοχής μας, πρώτη προϋπόθεση πρέπει να είναι για όλους μας η έξοδος από τη γεωγραφική απομόνωση, με δεδομένο ότι ως Δήμος βρισκόμαστε στη σκιά τριών  Περιφερειών, αλλά δυστυχώς πολύ μακριά από τις λεωφόρους  και τους δρόμους της ανάπτυξης.
Για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο και να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα στην περιοχή μας και ένα καλύτερο αύριο είναι μεγάλη ανάγκη  να εμπεδωθεί σε όλους μας η εξωστρέφεια και η συνεργασία με την υπόλοιπη Περιφέρεια αλλά και κυρίως με όλες τις τοπικές κοινωνίες από την Ελάτη μέχρι το Καταφύγι και από το Λιβαδερό μέχρι τα Λεύκαρα.
Στα πλαίσια μιας αμοιβαιότητας και μιας δημιουργικής συνεργασίας οφείλουμε να σεβαστούμε τις ιδιαιτερότητες και το ρόλο όλων των τοπικών κοινωνιών που συμμετέχουν στο νέο Δήμο. Ωστόσο για τον συνδυασμό μας η μεγάλη πρόκληση είναι να εργαστούμε με διάθεση και δημιουργικό άγχος  ώστε όλες οι κοινωνίες που αποτελούν δυναμικά τμήματα του νέου αυτοδιοικητικού τοπίου να συνεισφέρουν στην μεγάλη αλλαγή που δικαιούται ο τόπος μας, την αλλαγή που αξίζουμε όλοι μας.
Και στον αγώνα μας αυτόν όλοι μπορούν να  βοηθήσουν και κανείς δεν περισσεύει. Ούτε προεκλογικά, πολύ περισσότερο δε μετεκλογικά, στη πορεία για ένα δημιουργικό αύριο.
 Στην προσπάθειά μας αυτή ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος και όλοι εμείς οι συνεργάτες του, προτείνουμε μέσα από ένα ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης, την πιο δυναμική παρέμβαση στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο της περιοχής μας, με αγωνιστικές παρακαταθήκες, με πρόγραμμα και κυρίως με όραμα για τις δύσκολες εποχές που ζει και η περιοχή μας και η πατρίδα μας.
Γι’ αυτό ζητάμε την εμπιστοσύνη των πολιτών για να κάνουμε όλοι μαζί το επόμενο βήμα.
Η νίκη μας θα είναι νίκη, όλων των πολιτών. Θα είναι νίκη όλης της περιοχής. 

Με εκτίμηση 
Λάμπρος Δελινιώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
στο Ψηφοδέλτιο του Βασίλη Κωνσταντόπουλου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Λαμπρο ευχομαι να πετυχεις ειλικρινα...Ας γινει επιτελους κατι στον Δημο μας που να δωσει πνοη και προοπτικη....το περιμενουμε ολοι μας εδω και χρονια...φτανει πια στην στασιμοτητα κ'στην ανυπαρξια του τοπου μας.

Ανώνυμος είπε...

O .. PARA TO PROTHIPOYRGO... EVGALE DIAKIRIKSI..
KSERI ki APO AYTA .. EKTOS APO KSENES GLOSSES!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε ούρδες ανάλατες! στείλαμε τουλάχιστον 10 σχόλια για την διακήρυξη του Λάμπρου! Τώρα πως ξέρουμε ότι ήταν 10? αφού βρισκόμαστε και τα συζητάμε! και σείς οι ανεγκέφαλοι νομίζετε ότι τον προστατεύετε τον Λάμπρο και δεν τα δημοσιεύετε? Μα τόσο στρουθοκάμηλοι είστε?
- ποιός τα κόβει? αυτός που εχει πάθει λορδοσύνη? - ή ο "κομένος"?..
βρε ουστ..θα φάτε φούμο όσο πιό πολύ τα κρύβετε, τόσο περισσότερο φούμο σας χρειάζετε!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο όσο γνωρίζω ούρδες ανάλατες ο Λάμπρος δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες [όπως ίσως εσείς] , Ξέρει όμως να δίνει μάχες και να τις κερδίζει όπως θα κερδίσει και τούτη στίς 7 του Νοέμβρη. Καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

ποιες ειναι οι ουρδες αναλατεσ ρε μπινε

Ανώνυμος είπε...

Η ούρδα είναι υποπροϊόν της διαδικασίας παραγωγής τυριού.Τυρί β΄διαλογής δηλαδή, κι αυτό που χρησιμοποιούν στις τυρόπιτες για να τους έρθει φτενατζήδικα.
Και για να επιτείνουμε την απαξία μας προς τον δέκτη μπορούμε να συμπληρώσουμε: «ούρδ'ανάλατ!»

Ανώνυμος είπε...

Ψηφιζουμε δαγκωτο ΛΑΜΠΡΟ !!!!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας