Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δήμος Σερβίων: Εορταστικές Εκδηλώσεις Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Πρόγραμμα 
Πέμπτη 28 του Οκτώβρη 2010
08.00 Έπαρση Σημαίας
Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Σερβίων
10.00 Επίσημη Δοξολογία και στη συνέχεια συγκέντρωση κλήρου, επισήμων αρχών, σχολείων και λαού στην κεντρική πλατεία. Μετά το τέλος της δοξολογίας θα ακολουθήσεις επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Μ. Τάχατου, του 4ου Δ.Σ.
Κατάθεση στεφάνων
Σιγή ενός λεπτού, Εθνικός Ύμνος
11.00 Παρέλαση στην οδό Α.Γ. Παπανδρέου από μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάμιας εκπαίδευσης, προσκόπους και οδηγούς.
Ακολουθούν δημοτικοί χοροί από τμήματα του ΜΟΣ.
Δεξίωση στο δημοτικό κατάστημα για τις αρχές και το κοινό.
Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Ζιούζιος Ελευθέριος

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά για την Εθνική μας Επέτειο και παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά αυτό που ακολουθεί, για να δείτε που οδηγούν τη χώρα όλοι οι υποψήφιοι του μνημονίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν τον παχυλό μισθό της θυγατέρας του μακαρίτη Ισμαήλ Τζεμ, η οποία προσελήφθη από τον Γιώργο Παπανδρέου ως σύμβουλός του, με αρμοδιότητα τις «πράσινες» επενδύσεις। Το ότι η κυρία αυτή προέρχεται από εύπορη οικογένεια της γείτονος και «φίλης» Τουρκίας, δεν φαίνεται να απασχολεί όσους θέλουν να την «αποκαταστήσουν» με το υστέρημα των Ελλήνων φορολογούμενων. Φαίνεται επίσης, ότι από άκρον εις άκρον στην ελληνική επικράτεια, δεν υπήρχε ειδικός για αυτό το θέμα, ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης σε αυτή την κατεύθυνση. Όπως φαίνεται, το αλήστου μνήμης «ζεϊμπέκικο» της υποταγής, ήταν το αποτέλεσμα μιας συμφωνίας του τουρκικού κατεστημένου με το εθνομηδενιστικό ελληνικό, ώστε να «προωθηθούν» οι επιδιώξεις των εκατέρωθεν εξουσιαστών...»»»


Υπενθυμίζουμε εδώ ότι ως ΥΠΕΞ, ο κ. Παπανδρέου είχε προσλάβει στο υπουργείο την τουρκάλα δημοσιογράφο Νουρ Μπατούρ, ανταποκρίτρια της εφημερίδας «Χουριέτ» στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και μας δημιούργησε σωρεία προβλημάτων. Η δε κ. Μπατούρ, συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή που βγάζει τον πανηγυρικό της ημέρας η κα Τάχατου είναι υποψήφια με τον Παπαδόπουλο . Τυχαίο … δεν νομίζω.
Άρε άπαιχτε και πονηρέ Κοκολιέ . …
Να περάσουν οι εκλογές … και τα λέμε…
Ένας «φίλος»

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανδρέου θα μείνει στην Ιστορία σαν Ο Πρωθυπουργός που ΕΣΩΣΕ την Ελλάδα από την Χρεοκοπία, σ΄ αρέσει δεν σ’ αρέσει.

Και φίλε μου να ξέρεις ο Ελληνικός λαός ανταμείβει τους εργατικούς και τους ειλικρινής και καταδικάζει τους Λαϊκιστές.

Χρόνια Πολλά για την Εθνική μας Επέτειο.

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλά ο όρος Λαϊκιστής εμφανίστηκε στην Ελλάδα την αλήστου μνήμης εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου. Δικός του ο όρος. Και για να ευθυμήσουμε λιγάκι, να βάλεις αυτό που είπες για την σωτηρία της Ελλάδος, στα 10 καλύτερα ανέκδοτα της χρονιά. Κάθε τέλος του χρόνου , όπως θα ξέρεις τα γράφουν στον ΚΑΖΑΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν θεωρείς ανέκδοτο και μάλιστα άξιο δημοσίευσης στον ΚΑΖΑΜΙΑ την χρεοκοπία η μη της χώρας τότε μάλλον ζεις εκτός τόπου και χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε είδα όμως αγαπητέ μου φίλε να σχολιάζεις καθόλου την πρόσληψη της κορούλας του Τζεμ . Αλλά μια ζωή τα Εθνικά τα είχατε σε 2η μοίρα. Ξεγελούσατε τον κοσμάκη με τα οικονομικά. Ευτυχώς δηλαδή που ήρθε ο Σωτήρας(Γ. Α. Π.) και έσωσε τη χώρα. Δύσμοιρη Ελλάδα. Τι σου΄μελε να πάθεις.

Ανώνυμος είπε...

Και για να δεις πως έσωσε τη χώρα ο ΓΑΠ διάβασε λιγάκι αυτό να ξεστραβωθείς. Και δείξε το και στα άλλα συντρόφια σου μπας και ξεστραβωθείτε όλοι μαζί. Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών – που είναι 280 ΔΙΣ)



από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.



Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.



Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε…



Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;;;;;;;



ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;



ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.



Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ… Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς…



http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=10202891



ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ



Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα που φυσικά δεν έδωσε.



Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοέλληνα Ρωμιού.



Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς τι έχει αν γίνει.



Μέχρι τότε θα παίξει “συνεκμετάλλευση” στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.



Το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο 

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε μεγάλο το σχόλιο σου , βαριέμαι να το διαβάσω Αλλά μην αγχώνεστε καθόλου Εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.
Το κάνουμε και για ‘σένα Εκτός και αν είσαι κανένας πλούσιος οπότε και να χρεοκοπήσει η Ελλάδα δεν σε πολυνοιάζει ….

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΤΗ ΦΟΥΡΚΑ ....ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΗΤΕ 8.42

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε 8:42, κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να το διαβάσεις και ας είναι μεγάλο. Η χώρα χρεοκόπησε. Και δεν είμαι κανένας πλούσιος. Βιοπαλαιστής είμαι. Αλλά όχι κολλημένος. Ο Γ. Α. Π. ανέλαβε να χρεοκοπήσει την Ελλάδα. Και τίποτε άλλο. Σε λίγο θα φύγει τρέχοντας , όπως έκαναν πάντα όλοι οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου μας. Αυτό μας διδάσκει η ιστορία. Μυαλό να δω πότε θα βάλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Απο το αξιοσημείωτο στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΟΧΙ στα Σέρβια, θα είναι η παντελής απουσία του δημάρχου Σερβίων, που θα βρίσκεται εκτός ελλάδος και συγκεκριμένα στην Μπρατισλάβα, για ιδιωτικό ταξίδι.Ενω θα ήταν η τελευταία εμφανιση του σε επίσημη εκδηλωση, σε εξέδρα επισήμων, προτίμησε να απουσιάσει, αφού διαπιστώνει οτι η ''απαξίωση'' του κόσμου, στο προσωπο του είναι πολύ μεγάλη...

Το Προφίλ μας