Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η απάντηση του τραπεζικού-Εμπλέκει συγκεκριμένα πρόσωπα! Η απάντηση της άλλης πλευράς

του Παν. Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει, τελικά, η υπόθεση της φερόμενης υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε τραπεζικό υποκατάστημα της ALPHA BANK στην πόλη της Κοζάνης, μετά και τη χθεσινή απάντηση του τραπεζικού στελέχους που ενέχεται στην όλη ιστορία, μέσω εξώδικου που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ! Και αυτό διότι στο πολυσέλιδο εξώδικο αναφέρει συγκεκριμένο πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον, το οποίο και κατονομάζει, υποστηρίζοντας πως εκείνος είναι ο υπεύθυνος και όχι τόσο ο ίδιος! Επίσης, υποστηρίζει πως έπεσε θύμα «απάτης», τονίζοντας πως έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά του εν λόγω προσώπου, που είναι εργολήπτης δημοσίων έργων στην περιοχή.
Το σχετικό εξώδικο, το οποίο εστάλη και στον «Π.Λ.», (παραλείπονται τα ονόματα, για ευνόητους λόγους) έχει ως εξής:
«Αξιότιμε κ. Διευθυντά,

Σε απάντηση του από 23.06.2010 δημοσιεύματος του πρώτου και δεύτερου από εσάς και του από 24.06.2010 δημοσιεύματος του τρίτου και τέταρτου από εσάς, σας γνωστοποιώ ότι τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα απέχουν παρασάγγας από την αλήθεια. Σας ενημερώνω, επίσης, ότι έχω ήδη καταθέσει πολύ νωρίτερα από οποιοδήποτε δημοσίευμα, ήτοι την 18.06.2010 μήνυση για απάτη κατά του […], ο οποίος είναι ο πραγματικά υπεύθυνος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί καθώς και κατά παντός άλλου υπευθύνου ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Σας γνωστοποιώ περαιτέρω ότι ουδεμία υπεξαίρεση έχω διαπράξει και ότι δεν έχω λάβει από τα ταμεία της τράπεζας το παραμικρό ποσό. Αντίθετα, ο […] έχει προβεί σε σειρά πράξεων και είναι ο μοναδικός υπαίτιος της όλης κατάστασης. Ειδικότερα, οποιαδήποτε ενέργεια έγινε προκειμένου να προσποριστεί ο […] παράνομο περιουσιακό όφελος, ενώ αντίθετα εγώ κανένα όφελος δεν είχα. Όλες οι ενέργειες που έλαβαν χώρα είχαν στόχο την παροχή οικονομικής βοήθειας προς τον […] γεγονός το οποίο είναι σε θέση να βεβαιώσουν και οι 22 μάρτυρες μου, τους οποίους κάλεσα ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου. Σας δηλώνω, περαιτέρω, ότι κανένα από τα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται στην συγκεκριμένη υπόθεση και οι οποίοι είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης δεν γνώριζε τίποτα, οποιαδήποτε δε συναλλαγή τους αφορά έγινε εν αγνοία τους και με σκοπό να προσποριστεί παράνομο περιουσιακό όφελος ο […]. Συγκεκριμένα, σκοπός οποιασδήποτε ενέργειας έλαβε χώρα ήταν να τακτοποιηθούν οι εκκρεμείς δανειακές υποχρεώσεις του […].
Στις ενέργειες αυτές προέβην εξαιτίας των αθέμιτων πιέσεων που δέχτηκα από τον […] ο οποίος αυτή τη στιγμή παριστάνει τον αδαή παρότι γνωρίζει την υποχρέωση του να καταθέσει την αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης, οπότε τα ψεύδη και οι απάτες του […] θα αποκαλυφθούν και θα αποκατασταθεί η αλήθεια.
Ειδικότερα:
Μετά από 40 χρόνια ενός έντιμου και σκληρού αγώνα για την επαγγελματική και κοινωνική μου καταξίωση, κατόρθωσα να αποκτήσω μια όμορφη και ήρεμη οικογένεια με πολλούς φίλους.
Δυστυχώς όλα αυτά τα σπουδαία που καταφέραμε να φτιάξουμε σαν οικογένεια ήρθε μια κακή συγκυρία, να γνωρίσω έναν άνθρωπο που εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία όλων μας και τα κατέστρεψα όλα :
o    Κατέστρεψα την οικογένεια μου που με πολλή κόπο και θυσίες έκανα.
o    Κατέστρεψα την κοινωνική μου καταξίωση.
o    Κατέστρεψα την πολιτική μου σταδιοδρομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
o    Κατέστρεψα  την  διαχρονική  και   εργασιακή   μου  αναγνώριση (υπάρχουν    οι    αξιολογήσεις    όλων    των    διευθύνσεων    και επιθεωρήσεων στα 24 χρόνια υπηρεσίας).
o    Κατέστρεψα την συναδελφική αλληλεγγύη.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ :
o    Για να βοηθήσω όσο μπορούσα όποιος είχες ανάγκη και μου τη ζητούσε και ιδιαίτερα το συγκεκριμένο άνθρωπο.
o    Για να βοηθήσω το κατάστημα της τράπεζας που εργαζόμουν για να μην εκτεθεί διότι δεν έκανε σωστά τη δουλειά του    στον συγκεκριμένο πελάτη ενώ (!) δεν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά το 1998 εκλέχτηκα τρίτος στη σειρά εκλογιμότητας ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ελίμειας στον ίδιο συνδυασμό εκλέχτηκε δεύτερος στη σειρά εκλογιμότητας ο πελάτης ως Δημοτικός Σύμβουλος σε αυτή την τετραετία 1998-2002 αναπτύχθηκε μια πολιτική και φιλική σχέση.
Στην τετραετία 2003-2006 εγώ εκλέχθηκα πάλι τρίτος στη σειρά ως Δημοτικός Σύμβουλος και ο πελάτης εκλέχθηκε δεύτερος στη σειρά σε άλλο θεσμό με εξουσία.
Την τετραετία 2007-2011 εγώ εκλέχθηκα και πάλι τρίτος στη σειρά ως Δημοτικός Σύμβουλος και ο πελάτης επίσης εκλέχθηκε σε άλλο θεσμό χωρίς εξουσία όμως αυτή τη φορά.
Έτσι ξεκίνησε μια πολιτική κοινωνική και οικογενειακή σχέση με αμοιβαία συνεργασία έως το 2009 σε όλα τα επίπεδα, έγινε πελάτης της Τράπεζας που εργαζόμουν, προσλάμβανε εργαζομένους από την περιοχή και υπήρξε μια γενικότερη συνεργασία και με συγγενικά μου πρόσωπα.
1) Από την θέση που κατείχε στο θεσμό και μετά από δική μου παρέμβαση στήριζε πάντα την περιοχή με πολλά μικρά έργα, με την ιδιότητα του επιχειρηματία εκτέλεσε έργα μεγάλα και μικρά στην περιοχή σε κάποια από αυτά τα έργα να έχουν πρόβλημα οικονομικής τακτοποίησης ,
2) Στη αρχή της γνωριμίας μας έγινε πελάτης του καταστήματος Πλατείας Νίκης ( ΙΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ) μόνο με προϊόντα καταθέσεων κ.λ.π. και αργότερα πελάτης χορηγήσεων με μικρό όριο, όσο ο πελάτης ήταν στην εξουσία του θεσμού που υπηρετούσε και διαχειριζόταν εκατομμύρια , μισθοδοσία προσωπικού κ.λ.π. ( μετά από παρεμβάσεις ανανέωνε τις συμβάσεις συνεργασίας με την Τράπεζα και πρέπει να ελεγχθούν για την νομιμότητα αυτές οι αποφάσεις και εάν οι συμβάσεις αυτές συνεχίζονται έως σήμερα ) τα εγκριτικά κλιμάκια χορηγήσεων της Τράπεζας δεν του απέρριπταν κανένα αίτημα χρηματοδότησης, το όριο χορηγήσεων του αυξήθηκε 70 φορές πάνω από το αρχικό.
Το 2007 μη έχοντας εξουσία οι γραβατωμένοι και ακάπνιστοι που επισκέπτονται το καταστήματα της τράπεζας άρχισαν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη ( σε μια εποχή μάλιστα που είχε ανεκτέλεστα πολλά δημόσια έργα αρκετά εκατομμύρια ευρώ από δημοπρασίες, και πολλά έργα εκτελεσμένα και ανεξόφλητα λόγω αδυναμίας είτε του Δημοσίου είτε έλλειψη δικαιολογητικών ΙΚΑ κ.λπ.)
α) Αιτούντο την ανανέωση και αναχρηματοδότηση όλων των οφειλών και αυτοί απαιτούσαν εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε μια συγκυρία έλλειψης ρευστότητας της επιχείρησης του .
β) Αιτούντο χρηματοδότηση για τα έργα της ΔΕΗ που   ήταν ανάδοχος
για να δουλέψει    και αυτοί του μείωσαν το όριο με αποτέλεσμα να τον
οδηγήσουν στην   καταστροφή..
γ) Τους ενημέρωσε για τις φορολογικές και ασφαλιστικές του υποχρεώσεις και αυτοί αντί να σκύψουν και να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα έκαναν πως δεν το άκουσαν (αλλά μετά όταν διαπίστωσαν το πρόβλημα με τις πιστοποιήσεις τρέχαμε όλοι μαζί για να διασφαλίσουμε τα χρήματα της Τράπεζας.)
Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα εγκλήματα των εγκριτικών κλιμακίων χορηγήσεων της Τράπεζας ήταν απαράδεκτα, (όχι τα εγκριτικά κλιμάκια του καταστήματος) σε κάποιους μόνο με μια υπογραφή ως κάλλυνα να εγκρίνουν εκατομμύρια και στον συγκεκριμένο πελάτη με μεγάλη περιουσία υποθηκευμένη στην Τράπεζα του ζητούσαν τον ουρανό με τα άστρα γιατί(!), πλέον ο πελάτης δεν είχε εξουσία η κουμπάρο ηγούμενο η κάτι άλλο που είχαν οι άλλοι κ.λ.π..
Έκανα αυτή την αναδρομή όχι να δικαιολογήσω τις πράξεις μου (
ισόβια να καταδικασθώ) αλλά να φωνάξω με όλη την δύναμη της ψυχής
που μου απέμενε ότι τον συγκεκριμένο πελάτη τον καταστρέψανε οι
γραβατωμένοι και τα παιδαρέλια που γυρίζουν από κατάστημα σε
κατάστημα λες και είναι πλασιέ καλλυντικών και μαζί με αυτόν κατέστρεψαν
και εμένα τον αφελή και ….. .
Ο πελάτης εκείνη την συγκεκριμένη περίοδο αναζητούσε νόμιμες λύσεις και αφού δεν μπόρεσε με νόμιμο τρόπο να λύσει το πρόβλημα του άρχισε να παρανομεί να πηγαίνει σε τοκογλύφους, να ζητά δανεικά και να απαιτεί από γνωστούς και φίλους επιταγές για να τις προεξοφλήσει ώστε να μπορέσει να πληρώσει την ΕΦΟΡΙΑ και ΙΚΑ για να πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για να μπορέσει να πληρωθεί από έργα που είχε εκτελέσει ώστε για να πληρώσει το προσωπικό που τον απειλούσαν με καταγγελίες., όπως επίσης επιταγές υποχρεώσεις και άλλα .
Εδώ αρχίζει ο Γολγοθάς ο δικός μου λόγω τη σχέση μας που αναφέρω παραπάνω, απαιτεί να τον βοηθήσουμε και εμείς, όπως μας βοήθησε και αυτός όταν τον χρειαστήκαμε στην περιοχή επίσης μου θύμισε την συνολική αλλά και προσωπική μου δέσμευση ότι έως την άνοιξη του 2007 ο Δήμος θα τον εξοφλούσε την οφειλή των έργων που εκτέλεσε, και δυστυχώς έως εκείνο το διάστημα δεν τον είχαμε εξοφλήσει και σύμφωνα με τα στοιχεία που είχα ούτε και στο επόμενο εξάμηνο δηλαδή έως το τέλος του 2007 υπήρχε η δυνατότητα εξόφλησης.
Γνωρίζοντας το πρόβλημα και μη έχοντας άλλη επιλογή ηθικά και κοινωνικά απέναντι του και ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν σχετικά συνεπής ζήτησα από συγγενείς και φίλους να του δώσουν επιταγές (φυσικά και τα προηγούμενα χρόνια ζητούσε και έπαιρνε επιταγές από γνωστούς μου αλλά ήταν λίγες και τις πλήρωνε κανονικά) αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ διάρκειας έως 12 μήνες όπου θα τις προεξοφλούσε σε πλαφόν δικό του αλλά και διαφόρων συνεργατών του ( τα ονόματα θα γνωστά σε κάποια στιγμή) και ότι τα χρήματα που θα έπαιρνε θα εξοφλούσε ΕΦΟΡΙΑ και ΙΚΑ για να πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ώστε να μπορέσει να πληρωθεί από έργα που είχε εκτελέσει να πληρώσει το προσωπικό που τον απειλούσαν με καταγγελίες., όπως επίσης επιταγές και άλλες υποχρεώσεις.
Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε και εντάθηκε στους επόμενους μήνες και με την οικονομική κρίση άρχισε να υπάρχει αδυναμία πληρωμών με αποτέλεσμα να ενοχλούμαστε από τις Τράπεζες για ακάλυπτες επιταγές όλοι όσοι είχαμε δώσει επιταγές και άρχισε ένας ψίθυρος (μικρή η πόλη της Κοζάνης) ότι δεν πάει καλά ο συγκεκριμένος πελάτης και θα χαθούν αρκετά χρήματα .
Νιώθοντας μεγάλη την ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που τον βοήθησαν με την μεσολάβηση την δική μου και για να μην καταστραφούν οικονομικά οι επιχειρήσεις τους και διαλυθούν οι οικογένειες τους έκανα ότι μπορούσα είτε παίρνοντας δανεικά είτε βάζοντας τους φίλους μου και συγγενείς να πάρουν δάνεια για να πληρωθούν οι επιταγές και άλλες υποχρεώσεις του πελάτη (θα υπάρξει αναλυτική κατάσταση).
Τα πράγματα στο 2008 άρχισαν να γίνονται τραγικά οι επιταγές αρχίζουν να μην πληρώνονται όπως επίσης δόσεις τόκοι οι πιστοποιήσεις είναι κολλημένες έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές τα αιτήματα του για χρηματοδοτήσεις απορρίπτονται η μία Τράπεζα μετά την άλλη δεν τον χρηματοδοτεί λόγω προβλημάτων με ακάλυπτες επιταγές και ληξιπρόθεσμων οφειλών κάνουμε μια προσπάθεια με κοινούς φίλους να μαζέψουμε χρήματα είτε δανεικά είτε με δάνεια για να τον κρατήσουμε γιατί, εάν έπεφτε εκείνη την περίοδο θα παρέσερνε πάρα πολύ κόσμο και ιδιαίτερα όλους τους ανθρώπους που εμπλεκόμουν εγώ.
Ενώ το πρόβλημα συνεχιζόταν έγινε γνωστό στο κατάστημα ότι κάποιες πιστοποιήσεις που είχαμε ενέχυρο πληρώθηκαν από την ΔΕΗ στον ίδιο, ο υπεύθυνος του καταστήματος μόλις ενημερώθηκε με κάλεσε στο γραφείο του και μου ζήτησε λόγω της σχέσης μου με τον πελάτη να τον καλέσω στο κατάστημα όπως και έκανα, την ίδια ημέρα ο πελάτης ήρθε στο κατάστημα και στο γραφείο του υπευθύνου παρουσία μου έδωσε τις απαιτούμενες εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, ο υπεύθυνος του καταστήματος απαίτησε να εξοφλούν σήμερα κιόλας όλες οι πιστοποιήσεις κόβοντας το λαιμό μας που θα βρεθούν τα χρήματα γιατί το θέμα είναι γνωστό σε ανώτερο κλιμάκιο και θα εκτεθούμε όλοι.
Εκείνη την στιγμή το μόνο που σκέφθηκα ήταν οι συνέπειες που θα είχε το κατάστημα και ο πελάτης, (υπήρχε αίτημα του πελάτη για
χρηματοδότηση και ρύθμιση όλων των οφειλών) εάν έκλεινε την πόρτα και σε άλλη Τράπεζα θα ήταν η καταστροφή όλων των εμπλεκόμενων.
Κάλεσα φίλους και συγγενείς στην Τράπεζα η να φέρουν λεφτά εάν είχαν, η να φέρουν τα οικονομικά τους στοιχεία για να πάρουν δάνεια, κάποιοι ανταποκρίθηκαν και ήρθαν στην Τράπεζα (τα ονόματα θα σας γνωστοποιηθούν) είτε με δανεικά είτε με δάνεια και εξοφλήθηκαν όλες οι συγκεκριμένες οφειλές προς την Τράπεζα ..
Επίσης το ίδιο ακριβώς έγινε και με άλλες πιστοποιήσεις όταν το κατάστημα ενημερώθηκε (το κατάστημα έλαβε γνώση το διάστημα της επιθεώρησης) ότι οι πιστοποιήσεις που είχε ενέχυρο πληρώθηκαν στη εφορία και πάλι η αγωνία μου για τις συνέπειες με ανάγκασε να κάνω το ίδιο τηλέφωνα για δανεικά και δάνεια, όπως επίσης το μεσημέρι έκλεισα ραντεβού με δυο συνεργάτες του πελάτη και πελάτες της Τράπεζας και τους ζήτησα να τον βοηθήσουν γιατί θα εκτεθεί το κατάστημα και ότι τάχα θα έχω και εγώ πρόβλημα, επειδή και αυτοί είχαν συναλλαγές μαζί του να μην καταστραφούν κ.λ.π. Πράγματι, την επόμενη μέρα ανταποκρίθηκαν, πήραν δάνεια και τα χρήματα τα έφεραν στην Τράπεζα και πληρώθηκαν οι συγκεκριμένες οφειλές των πιστοποιήσεων (και αυτά τα ονόματα θα γνωστοποιηθούν).
Τον Νοέμβριο του 2008 ήμουν σε απελπιστική κατάσταση έγινε αντιληπτό ότι κάποιες συναλλαγές δεν έπρεπε να γίνουν από μένα και υπήρχε ο κίνδυνος να ελεγχθώ και να γίνει γνωστό τι έγινε. Έτσι πήρα την απόφαση να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου και σε όλη αυτή την κατάσταση αλλά για κακή μου τύχη έγινα αντιληπτός από έναν συγγενή και ένα φίλο μου (τα ονόματα θα γίνουν γνωστά όταν χρειαστεί). Έτσι μετά από δική τους παρότρυνση πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο συνάντηση με τον πελάτη, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι τα λεφτά από ενεχυριάσεις συμβάσεων και ότι άλλα χρήματα θα μάζευε θα πλήρωνε τις οφειλές, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Μετά από λίγο χρονικό διάστημα μέσω των δικών του ανθρώπων διαπίστωσα ότι πλήρωνε άλλες υποχρεώσεις και άφηνε αυτές που εμπλεκόμουν εγώ, του είπα ότι με αυτά που κάνει θα με καταστρέψει και μου απάντησε ότι έχω δυνάμεις και αντέχω ακόμα.
Μετά από αυτή την συζήτηση κατάλαβα δεν θα υπάρξει δυνατότητα σύντομα να τους εξοφλήσει και ότι ο κίνδυνος να χάσουν τα χρήματα όλοι αυτοί που τον βοήθησαν με την μεσολάβηση την δική μου είναι μεγάλος και θα ήμουν εγώ η αιτία να χαθούν πάρα πολλά χρήματα, (φυσικά η τράπεζα έχει πάρει τα χρήματα της γιατί εάν δεν μεσολαβούσα και δεν έκανα τα παραπάνω τα υπόλοιπα του πελάτη δεν θα ήταν σήμερα το ένα τρίτο της οφειλής του Μαρτίου 2008), έτσι πλέον δεν είχα άλλη επιλογή έπρεπε να επιστρέψω τα χρήματα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους με οποιοδήποτε τρόπο ακόμη και με κίνδυνο την ζωή μου γιατί δεν θα είχε νόημα πλέον να βλέπω καθημερινά όλους αυτούς τους ανθρώπους .
Ο τρόπος φυσικά που επέλεξα δεν ήταν ο σωστός αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, θα είχαν καταστραφεί οικογένειες σήμερα, και δεν θα μπορούσα να στερήσω ούτε ένα ευρώ από όλους αυτούς τους ανθρώπους που με ένα τηλέφωνο έτρεξαν και έφεραν ότι οικονομίες είχε ο καθένας ή δίνοντας επιταγές ή παίρνοντας δάνεια για εξυπηρετήσουν μια κατάσταση δείχνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στο πρόσωπο μου.
Κύριοι λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν σήμερα να είμαι στην Κοζάνη να δώσω εξηγήσεις, ένα όμως είναι σίγουρο ότι έκανα το έκανα γιατί εκβιάστηκα από τον πελάτη.
Επίσης για τις συναλλαγές δεν ευθύνεται κανένας εργαζόμενος στο κατάστημα και θα είναι εγκληματικό να κάνουν και άλλα θύματα για να καλύψουν τις ευθύνες των διευθύνσεων που μόλις σε «στύψουν σε πετούνε σαν λεμονόκουπα στα σκουπίδια». Την ευθύνη την δική μου θα την αναλάβω όταν έρθει η ώρα. Ευθύνη όμως έχουν και όσοι με εκβίασαν και με ανάγκασαν να προβώ στα παραπάνω που ανέφερα.
Επίσης μεγάλη ευθύνη έχει και η Τράπεζα που τον συγκεκριμένο πελάτη τον κατάστρεψε, γιατί εάν ρυθμιζόταν οι οφειλές του, σήμερα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα
Με τα χρήματα των συναλλαγών που έγιναν, επεστράφησαν τα δανεικά και εξοφλήθηκαν κάποια δάνεια αυτών που εξυπηρέτησαν τον πελάτη και την Τράπεζα και ούτε ένα ευρώ δεν πήγε αλλού, (θα δοθεί αναλυτική κατάσταση των καταβολών και πληρωμών που έγιναν για λογαριασμό της τράπεζας και του πελάτη ).
Με την παρούσα ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ απερίφραστα ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΩ για όσες ενέργειες έλαβαν χώρα και ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως προβείτε κατά νόμο σε δημοσίευση της παρούσας στις ίδιες ιστοσελίδες και στην ίδια σελίδα της εφημερίδας, όπου αναρτήθηκαν τα εν λόγω δημοσιεύματα, έτσι ώστε ο κάθε πολίτης να δύναται να λάβει γνώση της κατάστασης.
Με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα σε αυτούς και κατά των οποίων απευθύνεται προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ταυτόχρονα το σύνολο της παρούσας στην έκθεση επίδοσης του.
Ο εξωδίκως προσκαλών-δηλών-οχλών- διαμαρτυρόμενος»


Η απάντηση της άλλης πλευράς

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του «Π.Λ.» με το πρόσωπο που, όπως υποστηρίζει ο τραπεζικός υπάλληλος, εμπλέκεται στην όλη υπόθεση, τονίστηκε πως «ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ, ΟΜΩΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

San trapezikos kai sinadelfo,enimerono oti o kanonismos tis trapezas apagorevei se opoiodipote vathmo ti dosolipsi ipallilos kai pelaton. To xeroume oloi oi trapezikoi kala, to xerei kai o idios. Apo ekei kai pera oti leei einai (me ta sigxoriseos) pipes (kai milame gia palio ipallilo, oxi gia kapoio neo)!

Ανώνυμος είπε...

o an8rwpos mas eipe ena karo anoisies....ayto pou theloume na pei einai pws kai pote 8a mas epistreosei ta lefta mas

Το Προφίλ μας