Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αιματηρή βομβιστική επίθεση στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

από ΤΑ ΝΕΑ
Πρωτοφανής βομβιστική επίθεση στην καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Βόμβα που ήταν κρυμμένη σε δέμα εξερράγη το στο γραφείο του υπασπιστή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον έβδομο όροφο του υπουργείου, στη λεωφόρο Κατεχάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπασπιστής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Την ώρα της έκρηξης, περίπου 20 λεπτά μετά τις 8, ο κ. Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στο γραφείο του, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της έκρηξης. Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, πυροτεχνουργοί, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και πυροσβέστες. Όλο το προσωπικό που βρίσκονταν στον έβδομο όροφο του υπουργείου απομακρύνθηκε από τα γραφεία. Στο σημείο της επίθεσης έχουν προκληθεί σημαντικές ζημιές.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ARXISAN..... TA ORGANA

Ανώνυμος είπε...

Τώρα άρχισαν τα όργανα?
Καλά ξυπνητούρια!
Κρίμα για τον άνθρωπο που χάθηκε.
Τώρα θα βρουν πάτημα για ασύστολη καταστολή.
Θα μιλάμε και θα μας εκτελούν.
Ο νοών νοείτω.
Αλίμονο μας.

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα για τους κυανόκρανους αδερφέ 11:44!

Ανώνυμος είπε...

Μεγίστην απορίαν προεκλήθει εις τους πολιτικούς συντάκτας των Αθηναικών εφημερίδων, πως διοχετεύθει το δέμα-παγίδα εις το εσωτερικόν του Κτιρίου Κατεχάκη.Ολαι αι σημεριναί αναλύσεις των διπλωματικών αναλυτών, οδηγούν στο συμπέρασμα, οτι οι αποστολείς εκμεταλεύθησαν το ''κενόν''ασφαλείας του πολυφρορούμενου κτιρίου και να πετύχουν εν εντυπωσιακόν αποτέλεσμα απο της Μεταπολιτεύσεως.
Το νέον στοίχημα του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως είναι μέγιστον και ενας νέος κύκλος ερευνών ξεκινά για τον Υπουργόν για να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν αι εγκληματίαι...
Ας ευχηθώμεν, όπως τούτον συμβεί συντόμως, για να επανέλθει εγκαίρως το αίσθημα ασφαλείας εις τον Ελληναν, ο οποίος ανησυχεί ιδιαιτέρως για την εντυπωσιακήν επανεμφάνισιν της Τρομοκρατίας εν Ελλάδι!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν ανησυχώ για την εμφάνιση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα... ανησυχώ γιατί δεν χτυπάν εκεί που πρέπει.
Αυτό σημαίνει πως:
1. 0ι τρομοκράτες είναι ερασιτέχνες ή
2. οι τρομοκράτες είναι η ίδια η εξουσία.
Από κει και πέρα μιλάμε για τρίχες κατσαρές ή βόστρυχες επί το αρχαϊκότερον!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 12:45 αφού δεν την κατέχεις την καθαρεύουσα τι τη θες; Ψάξε στο κείμενό σου να βρεις τα λάθη, ορθογραφικά και συντακτικά. Ίσως έτσι αλλάξεις γραφή. Εξ άλλου ποιος ο λόγος να μη γράφεις απλά Ελληνικά όπως όλοι; Η καθαρεύουσα δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίζεις.

Ανώνυμος είπε...

το ντέρμπυ είναι στημένο
κι από πριν ξεπουλημένο
και συ πνίγεσαι με δίχρωμα κασκόλ...

Ανώνυμος είπε...

να τα μας!!!!! βρε καλώς τα!!!!!

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_6909.html

Το Προφίλ μας