Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ασέλγεια σε βάρος 10χρονου αγοριού

του Χρ.Βήττα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου, οδηγείται σήμερα στον ανακριτή ένας 23χρονος από το Βαθύλακο Κοζάνης. Ο δράστης συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, έπειτα από καταγγελία 10χρονου αγοριού, το οποίο κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι ο δράστης ασέλγησε σε βάρος του. Το παιδάκι παρουσιάστηκε με την μητέρα του το περασμένο Σάββατο, στο Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης. Είπε στους αστυνομικούς ότι στις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο 23χρονος με πρόσχημα ότι δήθεν θα του έδινε βεγγαλικά, τον οδήγησε με το μηχανάκι του σε αγροτική αποθήκη, έξω από το χωριό. Εκεί του ζήτησε να συνευρεθούν, αλλά το παιδάκι αρνήθηκε, ωστόσο ο δράστης ασέλγησε σε βάρος του παιδιού. Σύμφωνα μάλιστα με το ανήλικο παιδί και τη μητέρα του, αυτό είχε επαναληφθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης μετέβησαν στο Βαθύλακο και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, ο οποίος του απηύθυνε κατηγορίες και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Ο δράστης ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του και οδηγείται εκ νέου στον ανακριτή σήμερα. Το δεκάχρονο αγόρι εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Κοζάνης, ο οποίος αποφάνθηκε ότι δεν φέρει εμφανή σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

noris xipnate edo sto aivres...themeta pou exoun ginei gnosta edo kai meres eseis ta parousiazete ek ton isteron...auto tha pei super etoimotita.

Ανώνυμος είπε...

O φίλος δεν παίζεται...αραγε ξερει πως το ai-vres ηταν το πρωτο, ακόμη και από ολα τα ΜΜΕ, που εβγαλε το θεμα...;;;;;Αν και αυτο δεν εχει σημασια, σε τετοιες περιπτώσεις...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π αυτό που ξέρω είναι ότι έχεις μεγάλη φαντασία. Αν τα θέματα που βγάζει είναι σαν τα δικά σου, δηλ. κάτι άκουσα, κάτι μου είπανε κτλ. Ναι τότε συμφωνώ.

ai-vreS είπε...

Για την ιστορία: το περιστατικό συνέβη το Σάββατο το μεσημέρι. Το μάθαμε το Σάββατο το βράδυ αργά. Το δημοσιεύσαμε στο fb (πάντα χωρίς ονόματα, παρόλο που τα γνωρίζαμε και γι' αυτό το περιστατικό και για την καθηγήτρια & την κόρη & τον ανηψιό) την Κυριακή το πρωι. Έγινε και σχετική κουβέντα γι' αυτό.

Οι τοπικές εφημερίδες γράφονται, όπως είναι φυσικό, τη Δευτέρα και κυκλοφορούν την Τρίτη. Η ηλεκτρονική έκδοση του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ της Τρίτης έτυχε να βγει στον αέρα το βράδυ της Δευτέρας και βάλαμε το ρεπορτάζ για την ολοκληρωμένη εξιστόρηση της είδησης από έναν επαγγελματία δημοσιογράφο, επιβεβαιώνοντας τη δική μας ανάρτηση της Κυριακής (φίλε ανώνυμε ανάτρεξε στις αναρτήσεις της Κυριακής 14.20).

Επιμένουμε να μη δημοσιεύουμε ονόματα και λεπτομέρειες αν αυτά δε δοθούν από την αστυνομία στη δημοσιότητα. Σε περίπτωση καταδίκης βέβαια το θέμα αλλάζει.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ο φίλος σας...αγαπαει πολυ! Και εμενα, φυσικα..Αλλα τι να πει..

Π.Π.

ai-vreS είπε...

Μα υπάρχει λύση: για μας ένα απλό κλικ είναι!
Τώρα για σένα...χμ....

Ανώνυμος είπε...

anetrexa...kati erotimata thetetai...den blepo kati sigkekrimeno!

ai-vreS είπε...

Σαν τι άλλο να πούμε δηλαδή; Τι συγκεκριμένο θα σε ικανοποιούσε; Οι λεπτομέρειες της πράξης ή τα ονόματα των πρωταγωνιστών;

Ανώνυμος είπε...

to pou pos pote, ti...oti leei ena reportaz...ase pou auto to thema kapoios to eixe steilei proigoumenos sasn kai esas sto troktiko...en pasei periptosi...den sas epiplito....ena aplo blog eiste kai pali bravo sas! apla gia ton kirio p.p pou einai dimosiografara, pos kai to pire xabari meta apo esas?

Ανώνυμος είπε...

Και, μάλιστα, το πήρα...χαμπαρι επειδή το ειδα στο fb του servia. Του Ai-vres δηλαδη...πώς σου φαίνεται;;;

ai-vreS είπε...

Μάλλον όποιος αγαπάει ... παιδεύει, φίλε ΠΠ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως το θεμα με τον 23χρονο δεν εχει κλεισει...δυστυχως...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Οταν λέτε ΠΠ δεν εκλεισε εννοείτε...δημοσιογραφικά;
Σας ενοχλεί, που το παρόν ΜΗ δημοσιογραφικό μπλόγκ αναδεικνύει πρώτο μια ειδηση και εσεις ο καθ' ύλην δημοσιογράφος, μένετε πίσω στην άμεση ενημέρωση;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό καταλαβατε;;;; Απλά εκείνη την ώρα εμαθα τις τελευταίες εξελιξεις, αλλα δεν μπορουσα να γραψω κατι...αυτο εννοω...αλλα μαλλον δεν θελετε να καταλαβετε...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Kατανοητόν κ ΠΠ.
Πέραν τούτου, θα σας εθετα μια εύλογη ερώτηση, για την οποία πολλοί ακροατές θέλουν την απαντηση σας...
--- Πως κρίνεται το επίπεδο του Κατινισμού στα Μ.Μ.Ε και γιατί η ελληνική τηλεόραση προσφέρει ενα επίπεδο χαμηλού επιπέδου εκπομπών και ιδιαιτερα που η ειδησεογραφια των καναλιων δημιουργεί τρομο-υστερια ψυχολογικη-οικονομικη στο μέσο ελληνα καθημερινα;

ai-vreS είπε...

Τις ερωτήσεις σας προς τον κ. Πλιάτσιο παρακαλούμε απευθύνετέ τις στο προσωπικό του e-mail.

Ανώνυμος είπε...

Μην πατε μακρια φίλτατε...Δείτε και την τοπική, ανώνυμη "δημοσιογραφία" της κλειδαρότρυπας. Με..."κατασκοπικές" μεθόδους, γράφονται ανώνυμα σχολια για διαζύγια και πολιτικούς. Και όλοι "τσιμπουν" και γίνεται χαμος! Ο στόχος είναι αυτός και δεν μας νοιάζει εάν αναστατωθούν φίλοι και συγγενείς οποιουδήποτε άλλου ατόμου ασχολείται με την πολιτική, σε "πρώτο επίπεδο"!!!! Αλλά αυτά είναι...ψιλά γράμματα για τους "Ρομπέν των δασών-Οι ήρωες με τα κολάν"!
Όσο για την τηλεοραση...γιατί δεν αλλάζουμε κανάλι; Είναι επιλογή μας. Είναι μεγάλο θέμα παντως...

Π.Π.

Y.G. panpliatsios"yahoo.gr

Το Προφίλ μας