Ο Καιρός: Διακοπή νερού στα Σέρβια. Έπεσε ο Μπιτζινίσιος;

Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Αντιπροσωπεία ξένων δημοσιογράφων στη Δυτική Μακεδονία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ- Στην αποστολή και ο Έλληνας νικητής του Ιταλικού Master Chef Σπύρος Θεοδωρίδης

Δημοσιογράφοι απο την Ιταλία, Τουρκία, Ρουμανία και Σερβία θα  βρεθούν στη Δυτική Μακεδονία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προσκεκλημένοι της Περιφέρειας και του ΕΟΤ, για να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα και τις παραδοσιακές γεύσεις, αλλά και να περιηγηθούν στην περιοχή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού “Κερνάμε Ελλάδα”
που θα πραγματοποιηθεί στις 11,12 και 13 Νοεμβρίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.
Στην αποστολή θα συμμετέχει και ο Έλληνας νικητής του Ιταλικού Master Chef Σπύρος Θεοδωρίδης που κατέκτησε το ιταλικό κοινό.
Οι δημοσιογράφοι θα ξεναγηθούν στις ομορφιές της Δυτικής Μακεδονίας και σε χώρους αρχαιολογικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος (Αιανή, Βυζαντινά κάστρα Σερβίων, Νυμφαίο, Καστοριά) ενώ θα μάθουν περισσότερα για τον κρόκο Κοζάνης, πρωταγωνιστή του Φεστιβάλ, την καλλιέργεια ελιάς στα Ίμερα, την οινοπαραγωγή στην περιοχή του Αμυνταίου και του Βελβεντού και τα παραδοσιακά ρακοκάζανα.
Στη φιλοξενία των δημοσιογράφων αρωγοί στέκονται οι επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου και του κλάδου της εστίασης της Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου