Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Τι είδους εργασίες γίνονται δίπλα στην παραλίμνια ζώνη, στον Αγ. Χαράλαμπο, στο Βελβεντό;

Από το kozan.gr
Τι είδους εργασίες γίνονται δίπλα στην παραλίμνια ζώνη, στον Αγ. Χαράλαμπο, στο Βελβεντό; Εδώ και περίπου ένα δεκαήμερο, μηχανήματα εκτελούν χωματουργικές εργασίες, όπως μπορείτε να δείτε και στις σημερινές φωτογραφίες του Kozan.gr. Μήπως αφορούν τη χάραξη του παραλίμνιου δρόμου που τόσα χρόνια ακούμε, αλλά δεν βλέπουμε; Ας μας ενημερώσει ο δήμος Σερβίων – Βελβεντού, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας ή ακόμη και η ΔΕΗ.


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kosmatopoulos beach

ΓΝΩΡΙΖΩΝ είπε...

Μήπως λέω μήπως, εκτελούνται υπό τις οδηγίες και την εποπτεία Αν. Τσ.

Ανώνυμος είπε...

den stamatate tis malakies sas oloi

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσουμε τον Δήμαρχο, η τον Αντώνη Τσιτσιώκα. Αλήθεια η αντιπολίτευση δεν έχει ευθύνη? Η Κοινωνία του Βελβεντού; Εαν θέλουν να τα διαφυλάξουν πρέπει να μιλήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Γίνονται εργασίες χωμάτινος υπερυψωματος για την προστασία από τυχόν ανόδου της στάθμης της λίμνης...

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη εργασία και αλλα πολλα εκει κατω στην περιοχη σε μια εκταση που καταπαταει απο χρονια ο κυριος Κοσματοπουλος. Κανενας δεν μιλαει αλλα ολοι εχουν ευθυνες απο κρατος δεη δημο. Θα δωσουν ποτε λογο;

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια; Υπάρχει περιπτωση να μαθουμε επισημα την αληθεια όταν η πρωτη ανακοινωση τα κλωθει και τα γυρναει οπως θελει. Ο Κοσματόπουλος είναι καταπατητής. Ο Τσιτσιώκας εργοδηγός. Το ξέρουν ολοι. Αρπαξτε δυο πολίτες γειτονες και τον διευθυντή της ΔΕΗ τον κυριο Παναγιωτίδη και θα σας τα πουν όλα.

Ανώνυμος είπε...

γιατί "να μας τα πει όλα" ο κ. Παναγιωτίδης (Διευθυντής του ΗΥΣ Πολυφύτου); Τι τον εμποδίζει να ενεργήσει μιας και τα καταπατηθέντα είναιεκτάσεις της ΔΕΗ;

Ανώνυμος είπε...

Παραλίμνια νέα. Στην τελική ένας άγνωστος που περνούσε από την παραλίμνια περιοχή του Βελβενδού τον άρεσε τόσο πολύ που έφερε μηχανήματα και άρχισε να ισοπεδώνει μέρος για να φυτέψει ροδιές ροδακινιές και άλλες καλλιέργειες και έβαλε και ζωντανά.
Κανένας δεν είδε τίποτα και κανένας δεν άκουσε τίποτα ούτε εντόπισαν ποτέ την ταυτότητα του. Ένας άγνωστος τα έκανε όλα. Ούτε οι υπηρεσίες ξέρουν τίποτα ούτε η ΔΕΗ ούτε ο Δήμος ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης , αντιπολίτευσης και οι ανεξάρτητοι βελβενδινοί. Καλά αυτοί είναι απασχολημένοι με το καινούργιο σωτήριο ψηφοδέλτιο του Ρύμνιου.
Με αυτόν τον τρόπο θα προχωράμε μπροστά σαν περιοχή σαν λαός σαν κράτος. Είναι ένα καλό παράδειγμα να το λέμε στα παιδιά μας. Πως με φακιρικά μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις και να μη σε βλέπουν από πουθενά. Άν κανένας ενοχλητικός σε αναγνωρίσει φορτώνεις τα μηχανήματα με την ησυχία σου και τα πας για λίγο καιρό σε κάποιο άλλο μέρος και τα ξαναφέρνεις όταν ησυχάσουν τα πράγματα.
Μπράβο σας κύριοι υπεύθυνοι όποιοι και αν είστε πίσω από την κουρτίνα τρία και μπράβο μας και μας που παρακολουθούμε το θέατρο σας.
Ένας παρατηρητής της χτεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στα Σέρβια.

Το Προφίλ μας