Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης της μεγάλης κατολίσθησης στο δρόμο Βελβεντού - Καταφύγι (φωτογραφίες και βίντεο)

Στη φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης της μεγάλης κατολίσθησης στο δρόμο Βελβεντού - Καταφύγι στη θέση «Μπιτζινίσιος». Επιτόπου στο σημείο βρέθηκαν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κοζάνης Κώστας Γρίβας, οι επιβλέποντες μηχανικοί και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καταφυγίου Γιάννης Τζέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνομιλώντας με τον εκπρόσωπο του αναδόχου του έργου και τον Πρόεδρο του Καταφυγίου, εξέφρασε την ικανοποίησή για την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες είναι στο τελικό στάδιο και θα αποκαταστήσουν την κυκλοφορία και την ασφαλή πρόσβαση στο Καταφύγι.








Σε πολύ σύντομο διάστημα μάλιστα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από την αρμόδια υπηρεσία που θα ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς.

Δρόμος Βελβεντού - Καταφύγι στη θέση Μπιτζινίσιος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ 200 ΜΕΤΡΑ, ΠΑΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΙΣΘΗΣΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 1.000 ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΜΟΝΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ “ΚΑΛΑΤΡΑΒΑΣ” ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ GENIUS SUPER ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ «ΑΣΧΕΤΟΙ» ΤΗΣ Π.Ε.
ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΝ.ΤΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΙΝ 17 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ, ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΦΙΚΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2015, ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΑΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΤΕ. ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει οτι ο πρόεδρος του Καταφυγίου έλεγε οτι ο δρόμος θα γίνει και το χρονοδιάγραμμα άλλοι το βγάζανε αλλα ο δήμαρχος και οι δημοτικοί τότε σύμβουλοί του τα μασούσαν και λεγαν οτι δεν θα γίνει και καλύτερα να κάνουν αλλον δρόμο ο δε σύμβουλος του δημάρχου αντ.τσι και ο δήμαρχος αλλαλαζαν οτι φερανε εγκριτους μηχανικους απο το εξωτερικο και δεν θα γινόταν ποτέ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΠΙΤΖΙΝΙΣΙΟΥ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά 8.02 μ.μ καταλάβαμε ποιο; είσαι ο ΑΝΤ. ΤΣΙ τι θάλεγες εσύ ο παντογνώστης και κριτής των πάντων

Το Προφίλ μας