Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Μαγεμένα παραμύθια σε ένα ονειρεμένο δάσος στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης

Ζωντάνεψαν στη σκηνή του Θεατροδρομίου τα «Μαγεμένα Παραμύθια του Δάσους» σε σκηνοθεσία Στέλιου Χλιαρά διατηρώντας αμείωτη των προσοχή των λιλιπούτειων θεατών. Πέντε γνωστά αγαπημένα παραμύθια των αδελφών Γκριμ ενώθηκαν σε ένα μέσα από μια ανατρεπτική σκοπιά και με φόντο το ιδιαίτερο χιούμορ του κειμένου του Κώστα Καρανάτσιου.
Δεν είδαμε μπροστά μας την παραδοσιακή Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά ούτε απορήσαμε για τους ήρωες που ξεπρόβαλαν μπροστά μας. Η Κοκκινοσκουφίτσα, τα Τρία Γουρουνάκια, η Ραπουνζέλ, η Ωραία Κοιμωμένη και ο Παπουτσωμένος Γάτος ξεδίπλωσαν τις ιστορίες τους απέναντι στο μάγο Φρικηρίκο και το βοηθό του, τον ατζαμή κακό λύκο χωρίς να επιμείνουν στα γνώριμα στοιχεία των παραμυθιών , αλλά και χωρίς να τα παραβλέπουν.
Ιδιαίτερο στοιχείο η μουσική επένδυση του Νίκου Χαλβατζή, ο οποίος πραγματικά έδωσε τη δική του νότα στην παράσταση ενθαρρύνοντας τους ηθοποιούς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μέσα σε ένα λιτό σκηνικό με κορμούς δέντρων και φθινοπωρινά φύλλα που δεν ήθελε να εντυπωσιάσει, τα παιδιά απόλαυσαν τους πέντε ηθοποιούς σε ένα φυσικό περιβάλλον. Με το ένα παραμύθι να μπλέκεται τεχνηέντως στο άλλο και τους ηθοποιούς να καταφέρνουν να μαγνητίσουν τους θεατές μικρούς και μεγάλους.
Μια παράσταση που έδειξε ότι θα έχει μέλλον και αξίζει να παρακολουθήσετε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 18:00 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 12:00 και 18:00.
Κρατήσεις θέσεων: 24610 33681 & 28551 καθημερινές ως τις 17:00 και 6947-699601 απογευματινές ώρες και Σάββατο-Κυριακή.
Τιμή εισιτηρίου 6€




Συντελεστές:
Κείμενο: Κώστας Καρανάτσιος
Σκηνοθεσία: Στέλιος Χλιαράς
Σκηνογραφία, βοηθός σκηνοθέτη: Εύη Μιμίκου
Κουστούμια: Βάσω και Νούλα Παρχαρίδου(Δίδυμες)
Φώτα, κατασκευή σκηνικού: Σάκης Παπαδόπουλος
Μουσική: Νίκος Χαλβατζής
Χειρισμός ήχου: Αλεξάνδρα Βαλαή
Φωτογραφία: Θεόδωρος Χλιάπας
Παίζουν: Κωνσταντίνος Κοζικόπουλος, Νικολέτα Σιώμου, Στάθης Νατσιός, Δήμητρα Ζαχαριάδου, Παναγιώτης Τόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας