Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

H Νεράιδα βαδίζει στον δρόμο της Τουριστικής Ανάπτυξης

Ενα  από τα θέματα που συζητήθηκαν  χθες 28/11/2016 στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν η συνέχεια της πρότασης που είχε η προηγούμενη ΠΕ Κοζάνης με Αντιπεριφερειάρχη τον  κ. Ιωάννη Σόκουτη, Ενεργειακή και Αισθητική αναβάθμιση των δύο Γεφυρών Σερβίων – Νεράιδας,  Ρυμνίου και Λιμανιού Νεράιδας, την οποία υιοθέτησε και υλοποιεί ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Πλακεντάς με την προσθήκη  της τοποθέτησης φωτισμού στον δρόμο ανόδου της Νεράιδας.

            Πιστεύουμε πως η πρόταση του κ. Αντιπεριφερειάρχη είναι προς την σωστή κατεύθυνση της Τουριστικής Ανάπτυξης της Νεράιδας, αλλά και της περιοχής μας.
Η χρησιμοποίηση των προβολέων νέας τεχνολογίας (LED) με την χρήση προγράμματος ελέγχου αυτών, εκτός από την σημαντική ωφέλεια της εξοικονόμησης ενέργειας, θα αναβαθμίσει  αισθητικά την Γέφυρα και την κοινότητα της Νεράιδας, ιδιαίτερα της νυχτερινές ώρες όπου θα εναλλάσσονται οι χρωματισμοί του φωτισμού κάτω από την γέφυρα.
Συμβάλλοντας και εμείς με την βελτίωση της ποιότητας της παροχής των υπηρεσιών στην σίτιση και διαμονή, η Νεράιδα θα πάρει την θέση που της αξίζει στο Τουριστικό Περιβάλλον.
Ευχαριστούμε Δημόσια τους πρώην και νυν Αντιπεριφερειάρχες κ. Ιωάννη Σόκουτη και Παναγιώτη Πλακεντά για τις αξιόλογες τοποθετήσεις τους σχετικά με την Νεράιδα στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο.
Δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε το ΤΕΙ Κοζάνης, το οποίο έχει αναλάβει τις μελέτες και τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Στημονιάρη.
                                                                                                Ξενοφών Βαΐζογλου
                                                                                                Πρόεδρος Νεράιδας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά πλακάκια τα έχετε κανει Παναγιώτη με αυτούς που θελήσαμε να τους αλλάξουμε. Άλλος συνεργάτες δεν έχεις από το ψηφοδέλτιο σας για να κάνετε τα έργα σας και μας σκας μουρη μονιμως με τον Σοκοτη; Τι πλακάκια λέω! Μωσαικο το κανατε. Ελεος πια. Λίγος σεβασμός στους ψηφοφόρους που σας στηριξαν!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε δηθεν δημαρχε θα κανετε κατι για το σχολικα λεοφωρεια που ολο το βραδυ λιβαδερο,τρανοβαλτο,μικροβαλτο,ελατη και μεταξα θα ειμαι -10 και βαλε και το πρωι οι δρομοι θα ειναι παγος και δεν θα μπορουνε να ερθουνε λεωφορεια η ονεορευεσται πως θα ερθει ελικοπτερο super puma να μας παρει;

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε παρακάμπτεις τον Μασκαρά, ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση κάνεις,σελίδα κάνεις, με το βιολογικό ασχολείσαι, έ πάνε και στο οβάλ γραφείο του, λυπήσου τον, καημό τόχει.

Το Προφίλ μας