Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σερβίων–Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου για τη διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού

 Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού για τις διακρίσεις τους στον 3ο Μαθητικό Διαγωνισμό. Το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού ήταν μεταξύ εκείνων των σχολείων που συνεργάστηκαν στην ταινία που κατέκτησε την πρώτη θέση
και το μεγάλο βραβείο ενώ τιμήθηκε επίσης με το Βραβείο Εξαιρετικής Δημιουργίας για δύο έργα που δημιούργησαν οι μαθητές του.

                                          Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού
                                                Αθανάσιος Κοσματόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο εξαφανισμένος και ανύπαρκτος δήμαρχος. Άφαντος από την πόλη και την κοινωνία δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα προβλήματα της περιοχής. Δεν τον νοιάζει που έχει διαλυθεί ο δήμος και δεν υπάρχει διοίκηση. Ανίκανος σε ολα τα επίπεδα δεν νοιώθει την αγωνία της κοινωνίας. Ένας ηλικιωμένος δήμαρχος που δεν έχει την αίσθηση της πραγματικότητας. Ένας 73χρονος Γρεβενιωτης που δεν έχει καμμιά κοινωνική σχέση με τα Σερβια. Ένας αποτυχημένος που παριστάνει τον δήμαρχο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστά αναφέρεις 7.48, "αποτυχημένος που παριστάνει το Δήμαρχο", μόνο που τα βασικά για έναν δήμαρχο, δεν γνωρίζει ποια είναι. Μόνο ιδιώτες ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και μεγαλόπνοες φανφάρες τις οποίες ο ίδιος ξεχνά μετά από μια δυο μέρες.
Κατά τα άλλα έχει και το τιμόνι των οικονομικών του Δήμου, αν είναι δυνατόν. Ας τον ρωτήσει κάποιος για την προετοιμασία μιας ανάληψης δαπάνης. Θα σου πει θα το τακτοποιήσω και φυσικά δεν γνωρίζει τι πρέπει να προχωρήσει πρώτα και από ποιον-ους. Όσο για τους ρυθμούς εξόφλησης των υποχρεώσεων του Δήμου.... αφήστε το καλύτερα. ΚΟΙΝΩΣ "ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ" ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

eidame kai tous ntopios(maskaras, fourfouris ktl.)telika panta yparhoun kai heirotera .oust pou8enades!!!!!!

Το Προφίλ μας