Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Υπόθεση «Σταυρούλας Βλάχου»: Άλλη μία εκδίκαση ανθρωποκτονίας που έγινε στην Κοζάνη ξεκινάει στις 5 Δεκεμβρίου

Από το kozanilife.gr
Στις 5 Δεκεμβρίου 2016, θα εκδικασθεί η υπόθεση της δολοφονίας της Σταυρούλας Βλάχου από την Κοζάνη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας. Φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ο σύζυγός της Σταυρούλας Βλάχου, Ν.Σ., με την κατηγορία της Ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στις 23 Αυγούστου του 2010 που συνέβη το περιστατικό, αρχικά φάνηκε ως ατύχημα, ενώ από την πορεία της Αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψαν στοιχεία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ασκήθηκε ποινική δίωξη στον σύζυγο του θύματος χωρίς να προφυλακιστεί, ενώ ασκήθηκαν σε βάρος του περιοριστικοί όροι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η ιατροδικαστική έκθεση της οικογένειας Βλάχου, κάνει λόγο ότι ο θάνατος του θύματος προήλθε από «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από θλον και τέμνον όργανο».
Μέχρι στιγμής η υπόθεση έχει πάρει μία αναβολή, όπου ζητήθηκε από πλευράς του συνηγόρου υπεράσπισης, ενώ αρκετές ήταν και οι αναβολές από τις αποχές των δικηγόρων.
Άλλη μία υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Κοζάνη που όπως όλα δείχνουν η εκδίκασή της θα είναι μακρά, καθώς οι μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορητηρίου αναμένεται να είναι αρκετοί.
Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας