Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Εορδαία: Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο στην Πτολεμαΐδα

Την ίδρυση παραρτημάτων, Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου, στην Πτολεμαϊδα πρότεινε η Δημοτική επιτροπή παιδείας του Δήμου Εορδαίας στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα στεγαστούν είτε στο κτιριακό συγκρότημα Βούλγαρη είτε στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο του Περδίκκα.

Η λίστα των μεταβολών στις εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Εορδαίας περιλαμβάνει ακόμη την αναβάθμιση του Ειδικού Σχολείου Πτολεμαϊδας, από 3/θέσιο σε 4/θέσιο, όπως επίσης και την ίδρυση- λειτουργία τμημάτων  ένταξης για παιδιά με μαθησιακά προβλήματα, στο 7/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Περδίκκα και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου.
Τέλος, λόγω της μείωσης του αριθμού των μαθητών, υποβαθμίζονται, το Δημοτικό Σχολείο Προαστίου από 6/θέσιο σε 3/θέσιο και το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας από 12/θέσιο σε 10/θέσιο. Οι παραπάνω προτάσεις της Δημοτικής επιτροπής Παιδείας του Δήμου Εορδαίας, που εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο  θα αποσταλούν στο Υπουργείο Παιδείας καθώς και οι προτάσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Κοζάνης, προς επικύρωση και εφόσον εγκριθούν έγκαιρα θα εφαρμοστούν, πιθανότατα, από τον Σεπτέμβριο του 2017
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου