Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Να δρομολογηθούν λεωφορεία για την μετακίνηση των εργαζομένων στις ανασκαφές

Να αναλάβουν οι κύριοι του έργου της ανασκαφικής δραστηριότητας στην Μαυροπηγή και Ποντοκώμη την δρομολόγηση λεωφορείων από την Κοζάνη και την Βέροια για την μετακίνηση του προσωπικού που σήμερα καλείται να δαπανήσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τον πενιχρό μισθό του για την μετακίνηση ζήτησε μιλώντας  στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης κ. Θεόδωρος Αλεξόπουλος.
Τόνισε ότι ο μισθός των εργαζομένων δεν επαρκεί να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες τους, ενώ την κατάσταση δυσχεραίνει περαιτέρω η φορομπηχτική πολιτικής της κυβέρνησης με τους εργαζόμενους να καλούνται να επωμιστούν και το κόστος της μετακίνησης το οποίο είναι υψηλό. Ο κ. Αλεξόπουλος σημείωσε πάντως πως εκτός από τα θέματα της μετακίνησης υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα στις υπόλοιπες εργολαβίες στο ενεργειακό λεκανοπέδιο με μαύρη εργασία και καθυστερήσεις πληρωμών. Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης είχαν δρομολογηθεί για διάστημα δυο μηνών λεωφορεία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων για την μετακίνηση των εργαζομένων από την περιοχή της Σιάτιστας και της Βέροιας.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

1 σχόλιο:

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου