Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

6ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Πολυφύτου


 
www.mikrovalto.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ειναι δυνατον στην αφετηρια να υπαρχουν αυτοκινητα παρκαρισμενα?Το πρασινο corsa τι δουλεια εχει εκει?Τα χορτα στα παρτερια ακοπα και αφροντιστα.Ηταν μεγαλη υποθεση ενας υπαλληλος του δημου να τα περιποηθει την προηγουμενη μερα?ΛΥΠΗΡΟ!
Συγχαρητηρια στον αιμοδοτικο και στους συμμετεχοντες!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΔΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Παραπέρα ρε ανέραστε όλο αρνητικά βρήκες.Περίμενες το βίντεο για να δεις τα στραβά αντί να βγεις και να τα προλάβεις.Κάποιοι από τους ποδηλάτες που δεν ήξεραν από την πόλη μας πήγαν και πάρκαραν την πιο ακατάλληλη στιγμή στην πιο ακαταλληλη θέση.Ας έβγαινες από το καβούκι σου και να περιφρουρούσες το παρκάρισμα.Καλά τα λόγια κάνε και κάτι.Ενα λιθαράκι από όλους μας μας δείχνει προς τα έξω καλύτερους.Του χρόνου να είσαι εκεί να μην υπάρχει πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eanUUyu_0ts&feature=channel_video_title

Γκατζάρας Νίκος είπε...

Πάντα θα υπάρχει και κάποιος ανώνυμος που θα πει την πικράδα του ........ Στο δια ταύτα όμως εμείς οι εθελοντικές ομάδες που συμμετείχαμε ενεργά και κινητοποιήσαμε τόσους μηχανισμούς νιώθουμε ικανοποίηση που βγήκε αυτό το εξαίρετο αποτέλεσμα. Η ανταμοιβή μας τα πολύ θετικά σχόλια που εισπράξαμε από τους αθλητές που συμμετείχαν και τους συνοδούς τους.Σαν εθελοντικές ομάδες αποφασίσαμε να βρεθούμε κάποια στιγμή σύντομα και να επισημάνουμε τα μικρά λαθάκια που κάναμε και να τα διορθώσουμε.Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους ραδιοερασιτέχνες για τον άψογο συντονισμό τις διοργάνωσις τους διασώστες για την ουσιαστικότατη συνεισφορά τους στις πρώτες βοήθειες, την ομάδα "Σέρβια εν δράση" για την φρεσκάδα και μαχητικότητα τους, και τα παιδιά της τοπική αστυνομίας για την άψογη συνεργασία μας. Σαν ομάδα πολιτικής προστασίας του κυνηγετικού συλλόγου Σερβίων δεσμευόμαστε να συνδράμομε με όλες τις έμψυχες δυνάμεις μας και τον εξοπλισμό μας σε ότι μας ζητηθεί

Ανώνυμος είπε...

Salami Aleko, sinxaritiria gia tis orees fotografies kai Video.

Ανώνυμος είπε...

προς 10.46
Περιμενα την σχετικη αναρτηση για να γραψω.Ημουν εκει και χειροκροτησα και την εκκινηση και τον τερματισμο.Συγχαρηκα τους συμμετεχοντες και τους εθελοντες αλλα δυστυχως ενεργα δεν μπορουσα να εχω οποιαδηποτε συμμετοχη.
Εγραψα μια αληθεια.Δεν νομιζω οτι ηταν τοσο δυσκολο ενας εργατης του δημου να ασχοληθει με τα παρτερια για 2 ωρες.
Του χρονου με τοκαλο,να εισαι σιγουπος οτι θα το κανω μονη μου.

Ανώνυμος είπε...

Πού μπορεί κάποιος να δει τα αποτελέσματα με την κατάταξη και το χρόνο του καθενός?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΗ.

Ανώνυμος είπε...

βγες και μαζεψε τα εσυ........τα μπουκαλια.κανε κατι και κουνα τον ποπο σου απο τον καναπε,η εκδηλωση αυτη προβαλει τα Σερβια σε ολη την Ελλαδα. Αντε τωρα......μονο λογια μερικοι μερικοι κανε και κατι

Ανώνυμος είπε...

Tha ta mazepsi o Tsirekas, min axonese opos kai ta xorta apo to Parko afeterias tou Podilatikou.
Ore xeftila. Kai ayto den einai tipota aderfi mou. Ean rotousame ton Dimarxo ti exoune ta Servia na dixoune se ena episkepti? Fisika kai 8a apadouse tin Basiliki kai ta Kastra, e lipon simera ekana ena peripato epno stin kastropolitia kai me lipi eida oti mesa sto Kastro ta xortargia ftanoue to 1 metro. Pote Kostadopoule 8a stilis kanena ipalilo na ta kopsi? Eisai Serviotis? 8a mou pis kai paliotera ginotane tipota? Oxi fisika alla tora exo ena logo parapano na apeto.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 8.56.ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΕΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ;ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'ΑΡΧΟΝΤΕΣ'ΜΑΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!!!!!

Το Προφίλ μας