Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΟΜΕ – ΟΤΕ: Εξώδικο στη διοίκηση του ΟΤΕ γιατί κατάργησε το επίδομα προθέρμανσης των αυτοκινήτων!!!

Εξώδικο στη διοίκηση του ΟΤΕ απέστειλε η ΟΜΕ – ΟΤΕ, ζητώντας να ανακληθεί η εφαρμογή των 40 ωρών εργασίας εβδομαδιαίως που καθιέρωσε η διοίκηση από την 1 Μαρτίου του 2011. Οι συνδικαλιστές διαμαρτύρονται έντονα και για την κατάργηση του επιδόματος προθέρμανσης των υπηρεσιακών οχημάτων που λάμβαναν οι τεχνικοί, το οποίο επίσης καταργήθηκε. Η ΟΜΕ - ΟΤΕ προειδοποιεί και με υποβολή προσωπικών μηνύσεων κατά των μελών της διοίκησης σε περίπτωση που δεν ανακληθούν οι συγκεκριμένες περικοπές.
Πηγή:  ΣΚΑΙ

Σχόλιο ai-vreS: E, ρε Πάγκαλος που σας χρειάζεται! 


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι μόνο νά τά κόψη ολα η κυβέρνηση αλλά πρώτα νά τούς βγάλη στό Συνταγμα ολους τούς καρεκλοκένταυρους υπαλλήλους καί νά τούς γαμήση ο κόσμος τά ληγούρια γαιδούρια που φτάσαν εδώ τήν Ελλάδα τά τομάρια μέ επίδόματα σάν καί αυτά ακου ακου επίδομα προθέρμανσις αυτοκινήτων ελεεινοτατη Μπουχέσιδες .

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομε πόσα αλλα επιδόματα παίρνουν οι υπάλληλοι καί δεν τά ξέρη ο Ελληνικος Λαός , ετσι φτάσαμε εδώ πού φτάσαμε βγάλτετα ολα στή φόρα νά τούς φτύνουμε, τά πουλημένα τομάρια τού κερατά

Ανώνυμος είπε...

re malaka 12.12 ayta ta epidomata xaloysan i ipalili ke zoyses ke esi.axriste e axriste.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει νά εχουμε πολλούς Μπουχέσιδες Οτετζίδες καί Δεητζίδες κουβαρδάδες ,πού κάθε βράδυ βρίσκοντε στίς ταβέρνες καί στά καφενεία , στά Σέρβια μέ μισθούς καί συντάξεις πάνω από 3000 ευρώ τό μήνα . ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ .

Ανώνυμος είπε...

Re arximalaka 3.26 oyte ayta ta epidomata den xaloysate kai ean perime o kosmos tis ellados ta leftasas . gia foynto ua htan koybardades e koybardades toy penhntaleptoy.kai den milao gia ypallhloys ton 1500 eyro to mhna alla gia tetoia epidomata poy katestrecan thn Ellada

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΡΕΣ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΔΕ ΑΡΧΗΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΥΛΩΝΑΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΡΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ;ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΕΜΕΝΣ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟ ΣΙ-ΦΟΡΑΙΤ; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ;ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

επιδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου... μάλιστα!!!
το 1985 ο ΟΤΕ δεν είχε οδηγούς, πλήρωνε εξωτερικούς συνεργάτες για να οδηγούν τα οχήματά του. Τότε λοιπόν μετέτρεψε τους τεχνίτες σε τεχνίτες - οδηγούς δίνοντάς τους το κίνητρο μισής ώρας υπερωρίας για κάθε τεχνίτη-οδηγό.
μισάωρο προθέρμανσης δεν υπάρχει παρά στην προπαγάνδα της διοίκησης του ΟΤΕ. τα 90 εκατομύρια ευρώ που ετησίως δίνονται σε διαφημιστικά πακέτα μπορούν να βαυτίσουν κάθε επίδομα όπως θέλουν!!!
αλλά για όλους αυτούς τους πονηρούς που βρίζουν κ μιλάνε απαξιωτικά ας μας πούνε και που εργάζονται, με τι ασχολούνται στη ζωή τους και πως βγάζουν τα προς το ζειν!!!
εμείς οι υπάλληλοι του ΟΤΕ γνωρίζουμε πως εργαζόμαστε σεμια εταιρεία που είναι κερδοφόρα!
μέχρι κ πριν λίγουσ μήνες τα κέρδη μας (2 εκατ. ευρώ την ΗΜΕΡΑ!!!!!!!) 700 εκατ περιπου το χρόνο γινόταν σχολεία για τα παιδιά μας, νοσοκομεία για τους πολίτες, και σε τελική ανάλυση χρήμα που έκλεινε τις μαύρες τρύπες της οικονομίας μας!!!!!!!
η προπαγάνδα έχει όρια, όρια μάλλον δεν έχει ο λαικισμός και ο χαμηλός δείκτης εξυπνάδας....
γ.π

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς γ.π. επειδή η προπαγάνδα έχει τα όρια της απάντησε για τα επιδόματα και άσε τα 90 εκατ. ευρώ για διαφημιστικά πακέτα, γιατί εύλογα θα σου απαντήσει κάποιος "τα κέρδη μας (2 εκατ. ευρώ την ΗΜΕΡΑ!!!!!!!) 700 εκατ περιπου το χρόνο" και όπου θέλουμε τα σκορπάμε.

(α) Αλήθεια, επειδή είναι κερδοφόρα η επιχείρηση, ο καθείς παίρνει ότι θέλει;;;;
(β) Ή μήπως ο ΟΤΕ ανήκει στους υπαλλήλους του;;;
(γ) Και αλήθεια μήπως η κερδοφορία του ΟΤΕ βασίζεται στα 32,50 που εισπράτεττε ως ληστρικό πάγιο εδώ και χρόνια για υπηρεσίες, αλήθεια ποιές;;
(δ) Και αφού μιλάτε για τη δημόσια περιουσία, αυτή ανήκει στο λαό, δηλαδή σε εμάς, και δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν δημόσιο υπάλληλο να ομιλεί εξ' ονόματος μου και για το δήθεν συμφέρον μου. Ρωτήστε, αν έχετε το θάρρος, τους πολίτες να απαντήσουν για τις στρεβλώσεις.

Για να μην τρελαθούμε...
Αν ο ΟΤΕ χρειάζεται οδηγούς να προσλάβει οδηγούς και όχι να μοιράζει ανεξαιρέτως επιδόματα δεξιά και αριστερά.
Αλήθεια πόσοι απολαμβάνουν αυτά τα επιδόματα;

ΥΓ1. Εργάζομαι 8 ώρες ημερησίως επί 5 ημέρες την εβδομάδα σε ιδιωτική επιχείρηση και απολαμβάνω μισθό 1050 ευρώ το μήνα.
ΥΓ2. Δεν λαμβάνω κανένα επίδομα και δικαιούμαι 22 ημέρες άδεια το χρόνο.
ΥΓ3. Αντέχετε να βγάλετε τους μισθούς, τις άδειες και τα επιδόματα σας στη φόρα;;;
ΥΓ4. Στην Ελλάδα κατερρευσε το κράτος. Το 1 εκατ. άνεργοι προέρχονται από τον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Δεν είναι κανείς τους δημόσιος υπάλληλος και ούτε θα βρεις ποτέ... Προφανώς οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι ενός κατώτερου θεού... μόνο να σωθεί η ιερή αγελάδα.
ΥΓ5. Τιμώ και σέβομαι εκείνους τους έντιμους δημοσίους υπαλλήλους - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ - που εργάζονται αθόρυβα και με μεράκι για να αλλάξει το κράτος. Δυστυχώς τους έχετε πνίξει μέσα στη μπόχα και την αηδία της κομματοκρατίας και του συνδικαλισμού.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΤΕ πλέον ανήκει στην DT και στους μικρομετόχους του... το κράτος έχει μόλις 6%... άρα λοιπόν εισπράτει μόλις το 6% απο τα καθαρά κέρδη της εταιρείας.
κ προφανώς δεν παίρνει ο καθένας ότι θέλει, παρά αμοίβεται σύμφωνα με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. αλλα να ξέρεις πως αν ο ΟΤΕ προσλάβει οφηγούς θα τους πληρώσει πολύ περισσότερο απο μισή ώρα υπερωρίας τη μέρα που παίρνει κάθε τεχνίτης οδηγός.
όσο για το πάγιο που αναφέρεις με τέχνη και χαρακτηρισμούς απλά σου λέω (αν και πιστευω ότι το γνωρίζεισ κ δεν το αναφέρεις) πως ο ΟΤΕ έχει κάνει 7 προτάσεις στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιων κ Ταχυδρομίων ΕΕΤΤ και όλες έχουν καταπέσει γιατί πρέπει να στηριχθεί η κάθε cyta κλπ...
αλλά μάλλον δε θα σε ρωτήσει κανείς πλέον για το τι θα γίνει στον ΟΤΕ γιατί καμία ιδιωτική εταιρεία δε ρωτάει.
υπηρεσίες του ΟΤΕ που απαξιωτικά ρωτάς ποιες, θα σου πω λοιπόν ότι εδώ και 7 μήνες υπάρχει έτοιμο το δύκτιο οπτικών ινών στο ΚΑΦΑΟ , το οποίο έιναι μια επένδυση περίπου 100 εκατ ευρώ έτοιμο να δοθεί στην κοινωνία, αλλα και πάλι η ΕΕΤΤ ζητάει απο τον ΟΤΕ να το διαθέσει στους παρόχους κ έπειτα ότι μείνει να το εκμεταλλευθεί ο ΟΤΕ... βλέπουμε λοιπόν ποιός κάνει επενδύσεις κ ποιός τις σταματάει, ποιός τρέχει την τεχνολογία κ ποιός την χαρίζει αλλού...
ένας υπάλληλος ρου ΟΤΕ εργάζεται 8 ώρες κ αμοίβεται με πολύ λιγότερα χρήματα... προσωπικά αμοίβομαι με 1100 και η εταιρεία μου έχει κέρδος όπως σου είπα 2 εκατ ευρώ τη ΜΕΡΑ!!!!
αλλά πραγματικά ελπίζω να αντιληφθούμε όλοι πως στόχος κάθε εργαζόμενου είναι να ανεβάσουμε όλοι το επίπεδο μας τόσο επιστημονικά και τεχνικά, όσο κ βιοτικά και όχι να επιθυμούμε να κατεβούμε σκαλιά ... η λογική του να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα είναι λίγο τραγική σήμερα πιο πολύ από ποτε!!!
αλλα΄επειδή δε γνωριζόμαστε προφανώς θα σε παρακαλούσα να μου πεις ποιούς έχω πνίξει στην μπόχα και την αηδία όπως λες στην κομματικοκρατία κ τον συνδικαλισμό; αν δεν μου πεις έναν και για μια ακόμη φορά μιλήσεις γενικά απλά θα υποθέσω πως ο λαικισμός θα συνεχίζει να γιγαντώνεται στον τόπο μας και πως στερούμαστε επιχειρημάτων κ καταφεύγουμε σε απλές φθηνές λύσεις του χθες...
ας μη γενικεύουμε , ας είμαστε συγκεκριμένοι κ όλοι κρινόμαστε...
γ.π

Το Προφίλ μας