Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ψήφος ευθύνης από τον Αλέκο Αθανασιάδη!

Εν μέσω χειροκροτημάτων ο βουλευτής Κοζάνης κ. Αλέκος Αθανασιάδης ψήφισε τελικά ΝΑΙ στο Μεσοπρόθεσμο, ενώ ΟΧΙ ψήφισε ο κ. Κουρουπλής.
Αλ. Αθανασιάδης: «Όλοι γνωρίζετε τις αντιρρήσεις μου,  τα επιχειρήματά μου για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο  που ήρθε σήμερα προς ψήφιση. Αντέδρασα σε δύο θέματα που αφορούσαν  ενέργεια και υδάτινοι πόροι.  Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού και μετά τις δεσμεύσεις του υπουργού, και επειδή  αντιλαμβάνομαι το κρίσιμο της ψηφοφορίας, το κρίσιμο αυτής της απόφασης,  ψηφίζω ναι».
Η ψηφοφορία συνεχίζεται.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

... καλά έκανε και το ψήφισε αλλά μην τον κάνουμε και ήρωα, μας δούλευε τόσο καιρό. Δηλαδή ποια είναι η δέσμευση που τον έπεισε;

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος των εργολάβων νίκησε!!!!
Των τυφλών είναι για ...τον άλλο κόσμο...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες οι οποίοι ψήφισαν αυτόν τον άνανδρο είναι εξίσου υπεύθυνοι για την καταστροφή της Ελλάδας με αυτόν και σίγουρα εξίσου άνανδροι

Ανώνυμος είπε...

Ο ανθρωπάκος διάλεξε την καρέκλα. Την οποία καρέκλα ας τη ζεστάνει όσο ακόμα μπορεί, δηλαδή μέχρι τις εκλογές, γιατί μετά ....

Ανώνυμος είπε...

Είναι ενας υποκριτής, που ειχε τζαμπα διαφημιση στα καναλια.Απο τους πλουσιότερους ελληνες βουλευτές, με τεράστια περιουσία, επαιζε θεατρο και κοροιδευε τον εαυτο του.
Ενας ψεύτης και τιποτε περισσοτερο.
Γιουχα απο τον κοσμο, απο σημερα, για ενα ΒΟΛΕΥΤΗ, που ξερει καλα το θεατρο του.
Ενα μπάζο και μονο.
Χιλιάδες αγανακτισμένοι είναι απεναντι του.
Εχει ο καιρος γυρίσματα στις εκλογές θα κάνεις τον...''ΑΛΕΚΟ'', αλλά ο κόσμος θα σε μαυρίσει για καλά...
Κανε υπομονή....

Ανώνυμος είπε...

Ο πολύς κος αθανασιάδης τελικά διάλεξε την καρεκλίτσα του! Εθνική στάση και εθνική ξεφτίλα και για τον ίδιο, αλλά κυρίως για όσους τον ανέχτηκαν επί δύο εβδομάδες να θέλει να το παίξει ήρωας αλλά και να μη χάσει την έδρα. Τώρα θα λέει στην περιοχή του ότι αυτός έσωσε τη ΔΕΗ. Ήθελε ο κος να έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Προς στιγμήν ίσως να φαίνεται ότι το πέτυχε και προφανώς θεωρεί ο ίδιος ότι το πέτυχε. Αλλά τα κορόϊδα έχουν πια ξυπνήσει.

Ανώνυμος είπε...

ένας αχρείος κομπογιανίτης, κάνει το μαυρογιαλούρο και το γκρούεζα να φαίνονται νήπια μπροστά του, ένας ελεεινός τυχοδιόκτης που βρήκε την ευκαιρία να προβληθεί μέσα σε μία εβδομάδα όσο δεν προβλήθηκε τα τελευταία 20 χρόνια που ασχολείται με τα κοπινά.

Αλλά όπως είπε ο γουόρχωλ ο καθένας δικαιούται ένα τέταρτο δημοσιότητας στη ζωή του. Ε, λοιπόν ο κος αλέκος το είχε και με το παραπάνω το τέταρτό του.

και όπως είπε και ο γέρος Παπανδρέου και επανέλαβε σήμερα ο Καρατζαφέρης (απευθυνόμενος στο Μαγκούφη) "δεν έχει σημασία τι λέει αλλά ποιός το λέει"

κυρ αλέκο με το πράσινο γελέκο, τέρμα τα δίφραγκα, θα έρθει η ώρα να περπατήσεις στο Νομό

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι αν κάποιος από τους 155 που ψηφισαν θετικά το Μεσοπροθεσμο το έχει διαβάσει..Γιατί αν το έχει διαβάσει και παρολ'αυτα ψηφισε ναι τότε έιναι όλοι τους προδότες

Ανώνυμος είπε...

APO parapolitiki.com
Χλωμός και τρομοκρατημένος, ο Αλέκος Αθανασιάδης πήρε τον λόγο(!) κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και ψήφισε ΝΑΙ στο Μεσοπρόθεσμο ισχυριζόμενος ότι πείσθηκε από τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργό.

Θλιβερή φιγούρα, μια από τις πολλές που ανέδειξε η Μεταπολίτευση. Το χειρότερο είναι ότι η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να αποθεώσει έναν τόσο "μικρό" άνθρωπο...

Ανώνυμος είπε...

Δε μας πείραξε τόσο το ναι, όσο η προδοσία της ελπίδας ότι θα ψήφιζε όχι. Με την κίνησή του αυτή, όχι μόνο έβαλε ταφόπλακα στην πολιτική του καριέρα, αλλά και όσο κυκλοφορεί ανάμεσά μας θα δέχεται το απαξιωτικό βλέμα όλων, αν όχι τη γιούχα! Ψήφισέ το το ρημάδι, αλλά μην ξεφτιλίζεσαι! Τίμα τα παντελόνια σου!

Ανώνυμος είπε...

φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους!!Ουστ απ'δω κοπροσκυλα προδοτες!!!

Ανώνυμος είπε...

o Athanasiadis o bouleytis mas pou xeri apo kolotoubes apedixe oti oxi mono kanei kolotoubes alla kai pos den fora padelonia. Pio gelio kai trisa8lio Politiko den exo xanadi sti zoi mou.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι κολοτούμπες και υποκριτής και σαχλαμάρες λέτε όλοι! Συγνώμη αλλά στην πλειοψηφία τους οι αναλύσεις είναι συναισθηματκά φορτισμένες και λανθασμένες.

Για σκεφτείτε λίγο ψύχραιμα: ο άνθρωπος (ο αθανασιάδης) είναι businessman, επιχειρηματίας.

Είναι ο πρώτος από τους 300 της βουλής σε εισόδημα, σε πόθεν έσχες και τα ρέστα. Όλοι ξέρουμε ότι είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ πάνω από όλα.

Κάποια στιγμή, από ματαιοδοξία και αφού είχε μπουχτίσει στο χρήμα, ή κοινώς χεστεί στο τάληρο, θέλησε να το παίξει πολιτικός. Κάθε πολιτικός ονειρεύεται να γίνει υπουργός.

Περίμενε, περίμενε, περίμενε, χρόνια και υπουργός δεν γινόταν. Κάποια στιγμή, και ιδίως μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό κατάλαβε ότι υπουργός δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Επίσης κατάλαβε ότι και το κλίμα γενικά στην πολιτική δεν σηκώνει πλέον κάποιους που έχουν ήδη στην πλάτη τους πολλά χρόνια (βλ. Λωτίδης).


Άρα λοιπόν ενεργοποίησε το plan B, ένα σενάριο δηλαδή ηρωικής εξόδου. Και όταν λένε ηρωικής εννοούμε ότι το παίζουμε ήρωες μέχρι εκεί που δεν παίρνει και ταυτόχρονα κάνουμε τη μπάζα της ζωής μας και φεύγουμε ηρωικά.

Με απλά λόγια: ως επιχειρηματίας είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην ανταλλαξε την ψήφο του. Και επειδή το έπαιξε σκληρά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο είναι βέβαιο ότι την αντάλλαξε πολύ ακριβά.

Είναι πιθανόν να μην υπολόγισε την οργισμένη αντίδραση που σε πανελλήνιο επίπεδο εκδηλώνεται αυτή τη στιγμή σε όλα τα blog και ειδησεογραφικά site. Δηλαδή είναι πιθανό να μην υπολόγισε το μέγεθος. Αλλά αυτό θα καταλαγιάσει και εξάλλου, είναι πολλά τα λεφτά Αλέκο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΩ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΥΤΗΛΗΝΑΙΟΣ!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ?ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

re pedia emis pali aleko 8a psifisoyme.

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο έκανες αυτό που έπρεπε .
Τους κακόβουλους μην τους υπολογίζεις .

Ανώνυμος είπε...

Προδότες είναι αυτοί που δεν συμβάλουν δεν βοηθούν στην σωτηρία της Ελλάδας μας .
ο Λαός θα τους τιμωρήσει όταν έρθει η ώρα.-

Το Προφίλ μας