Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΣΕΑ Κοζάνης: “Το Τραγούδι της Ζωής”


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης διάλεξε έναν πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη διοργανώνοντας το “1ο Ανοιχτό Karaoke Concert” στην πόλη μας στο οποίο συμμετείχαν 13 τοπικοί καλλιτέχνες οι οποίοι ερμήνεψαν τραγούδια από ένα ευρύ ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.



Η εκδήλωση με γενικό τίτλο “Το Τραγούδι της Ζωής” πραγματοποιήθηκε στον ειδυλλιακό χώρο του Υπαίθριου Θεάτρου του Δήμου Κοζάνης και σηματοδοτήθηκε από τη συγκινητική προσέλευση του κοινού κόντρα στο κρύο και την υγρασία της βραδιάς.

Σκοπός αυτής της κίνησης ήταν η “μετάγγιση”, κυρίως στους νέους, της ιδέας της προσφοράς Ζωής προς το συνάνθρωπό μας, και προς αυτή την κατεύθυνση συνετέλεσε ο συνδυασμός της κοινωνικής προσφοράς με την τέχνη.

Αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα των καλλιτεχνών, οι οποίοι ανιδιοτελώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, και είναι τα εξής: Κοντορίκος Γιώργος, Βακουφτσής Στέλιος, Τσιάρα Κατερίνα, Παπαδόπουλος Γιάννης, Pina Messina, Μάτας Κώστας, Τσέπουρα Αργυρώ, Φανή Γουλιού, Πλεξίδας Νίκος, Ουζούνης Σάκης, Δεληγιαννίδου Δώρα, Σταυρίδου Σοφία και Τούνας Γιώργος. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση, όπως και τα ΜΜΕ της περιοχής μας για την δυναμική προώθηση της εκδήλωσης.

Κλείνοντας, και πάντα στα πλαίσια του έργου του Σ.Ε.Α. Κοζάνης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό για την επικείμενη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις 2 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Κοζάνης και αποτελεί μία ακόμη κίνηση του συλλόγου μας για την προώθηση του ιδανικού της αιμοδοσίας. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στα σημεία προπώλησης που ακολουθούν: Σημεία προπώλησης Κοζάνης:
- Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης "ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ" Nικ. Πλακοπιτη 11 τηλ.2461038177
- TRELLIS NAILS Π.Μελα 9 τηλ.2461023363 
- ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Τραντα 26 τηλ.2461021989
- Las Tunas Cafe Βελβεντου 8 τηλ.2461501712
Σημείο προπώλησης Πτολεμαΐδας:
- ΓΚΑΖΙ cafe bar restaurant Π.Τσαλδάρη 5 τηλ.2463055518


Μαζί με Κάθε Τρόπο για τη Ζωή!
Σ.Ε.Α Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας