Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτούλα από τον Β΄ Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Ο Β΄ Παιδικός Σταθμός του Δήμου Σερβίων Βελβεντού πραγματοποίησε χθες την καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτούλα του με τον πιο όμορφο τρόπο.
Παιδαγωγοί και παιδιά ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος προσπάθησαν μέσω των μουσικοθεατρικών τους παραστάσεων να συγκινήσουν και να αφυπνίσουν τους μεγάλους  στο μεγάλο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος.
Οι γονείς απόλαυσαν  τις θεατρικές ικανότητες των παιδιών τους με έκδηλη συγκίνηση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ.Βασίλης  Κωνσταντόπουλος συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.  κ. Θανάσης Νίκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Λαζαριώτης και ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.  κ. Αναστάσιος Αλεξόπουλος.
Στο τέλος της γιορτής ακολούθησε μπουφές με πλούσια εδέσματα, τα οποία ετοίμασαν οι γονείς των παιδιών.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν όλα υπέροχα. Συγχαρητήρια στις παιδαγωγούς που προσπαθήσανε με το δικό τους τρόπο να περάσουν στα μικρά παιδιά τόσο όμορφα μηνύματα αλλά και στα παιδιά που παρουσίασαν ένα υπέροχο μουσικοθεατρικό έργο.

Ανώνυμος είπε...

Έκλεψαν την παράσταση

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια σε παιδιά και παιδαγωγούς.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν όλα τόσο τέλεια, όσο ένα ηλιοβασίλεμα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. Η ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις δασκάλες του Β' παιδικού σταθμού για την ωραία γιορτή και για την ωραία χρονιά που πρόσφεραν στο παιδί μου.
Μπράβο και πάλι μπράβο.

Το Προφίλ μας