Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

26 διοικητικοί σε 4 ΑΕΙ και ΤΕΙ

Είκοσι έξι θέσεις εποχικού προσωπικού θα καλύψουν συνολικά τέσσερα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από τα οποία μόλις τρία απέσπασαν την έγκριση του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη των θέσεων. Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ και δώδεκα μηνών.
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Εννέα θέσεις εποχικού προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου οκτάμηνης διάρκειας εγκρίθηκαν για το ΤΕΙ Μακεδονίας από το ΑΣΕΠ για τη στελέχωση των εγκαταστάσεών του σε Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα. Οι θέσεις κατανέμονται σε πέντε ειδικότητες των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες:

  • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, τέσσερις θέσεις, και
  • ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, δύο θέσεις.
Επίσης θα προσληφθούν ένας Βιβλιοθηκονόμος ΠΕ και ένας Βιβλιοθηκονόμος ΤΕ και ένας υπάλληλος ΤΕ Διοικητικού Οικονομικού. Οσον αφορά την κατανομή των θέσεων ανά περιοχή, τρεις θέσεις αφορούν την Κοζάνη και από δύο τα Γρεβενά, την Καστοριά και τη Φλώρινα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24610 68284.

ΤΕΙ Λαμίας
Εως την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό του ΤΕΙ Λαμίας για την κάλυψη τεσσάρων θέσεων εποχικού προσωπικού. Οι θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες ΠΕ Βιβλιοθηκονόμων και ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων (από δύο θέσεις ανά ειδικότητα). Το προσωπικό θα απασχοληθεί για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22310 60152.
Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Στην προκήρυξη τεσσάρων θέσεων με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας προχωρεί το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μετά την εγκριτική απόφαση του ΑΣΕΠ, τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Βιβλιοθηκονόμος ΠΕ και ένας ΤΕ, ένας Διοικητικός Οικονομικός υπάλληλος ΠΕ και ένας Διοικητικός Λογιστικός υπάλληλος ΤΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 791116.

Πανεπιστήμιο Πατρών
Για το χρονικό διάστημα των δώδεκα μηνών θα απασχοληθούν οι εννέα επιτυχόντες που θα προσλάβει ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Ερευνας του Πανεπιστημίου Πατρών. Το προσωπικό θα πρέπει να ανήκει στην ειδικότητα ΔΕ Εποπτών Φυλάκων Σχολικών Κτιρίων. Ο φορέας αναμένεται σύντομα να καθορίσει την προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 996660.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας