Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πώς να (την) χωρίσεις το 2011...

Το να χωρίσεις με την γκόμενά σου δεν είναι πλέον τόσο απλό όσο νόμιζες παλαιότερα. Ξέρεις πόσα κλικ έχεις να κάνεις; Αν ρωτήσεις τον πατέρα σου για το πώς χώριζε τα κορίτσια στην εποχή του, θα σου πει ότι υπήρχαν δύο και μόνο τρόποι. 1) Να σταθείς μπροστά της και να της το πεις κατάμουτρα και 2) να εξαφανιστείς μιας και αν δεν είχε το σταθερό σου τηλέφωνο ή τη διεύθυνση του γραφείου σου, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να σε εντοπίσει.
Χωρίζοντας στα ‘10s
Την τελευταία δεκαετία, η εξέλιξη του internet σου έδωσε δεκάδες νέους τρόπους να γνωρίσεις καινούριες γκόμενες αλλά σου έδωσε και άλλους τόσους τρόπους για να τις χωρίσεις. Μια πρόσφατη έρευνα στην Αμερική από την Lee Byron, έδειξε ότι οι άντρες που έχουν γεννηθεί μετά το 1984, χωρίζουν κατά 47% πρόσωπο με πρόσωπο, 30% μέσω τηλεφώνου, 14% μέσω chat, 5% μέσω Facebook και 4% μέσω email.
Η ιδέα να χωρίζεις μέσω Facebook ακούγεται τραγική αλλά είναι κι αυτός ένας τρόπος. Βγάζεις το “in a relationship” και το πιάνει το νόημα. Ανεβάζεις μια φωτογραφία με άλλη γκόμενα όσο αυτή είναι στο εξωτερικό και δεν σου ξαναμιλάει ποτέ. Βάζεις μια τρίτη γυναίκα να στέλνει καρδούλες στο wall σου και να σου αφιερώνει τραγούδια και έγινε η δουλειά. Κερδίζεις βέβαια τον τίτλο του νούμερο 1 μαλάκα παγκοσμίως αλλά τη δουλειά σου την κάνεις και με το παραπάνω.
Ο ατέλειωτος χωρισμός
Ακόμα κι αν έχεις καινούριους τρόπους να χωρίσεις τη γκόμενά σου, δεν πάει να πει ότι θα είναι και εύκολο. Κι αυτό γιατί όταν κάνεις μια σχέση στις μέρες μας, συνδέεσαι ηλεκτρονικά μαζί της με αμέτρητους πιθανούς τρόπους. Την βλέπεις online κάθε φορά που μπαίνεις στο Skype, βλέπεις τα status updates της στο Facebook, μαθαίνεις από το timeline του Twitter τα νέα της, πετάγεται μπροστά σου σε οποιαδήποτε chat εφαρμογή χρησιμοποιείς και φυσικά έχεις κάνει μαζί της ειδικό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας για να μιλάτε απεριόριστα.
Μέχρι να τα ξεφορτωθείς όλα αυτά, δεν θα ησυχάσεις ποτέ. Γιατί το ίδιο βράδυ που θα την έχεις χωρίσει, θα δεις να ανεβάζει το “Φύλακας Άγγελος” του Γιάννη Κότσιρα στο Facebook, να twittάρει λυπημένες φατσούλες και να βάζει mood “sad” στο MSN της. Κι αν θες πραγματικά να χωρίσεις, θα περάσεις από χίλια κύματα μέχρι να βρεις την ηρεμία σου. Το MΕΝ 24 όμως έχει τη λύση για να κόψεις τη σχέση σου μαχαίρι. Αρκεί να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα.
Τα βήματα του σωστού online χωρισμού
Βήμα 1ο: Κάνε hide τον λογαριασμό της στο Facebook και unfollow στο Twitter της. Με αυτόν τον τρόπο θα σώσεις τον εαυτό σου από αμέτρητες ώρες μελαγχολίας για τη σχέση σας και δεν θα στεναχωριέσαι με τα post της.
Βήμα 2ο: Σβήσε τις κοινές online φωτογραφίες σας. Θα καταλάβει ότι η σχέση τελείωσε και οι νέες υποψήφιες θα είναι πλέον σίγουρες ότι είσαι single.
Βήμα 3ο: Βάλε ένα πρόγραμμα απεριόριστου χρόνου ομιλίας. Γιατί να περιορίζεσαι σε έναν αριθμό; Διάλεξε μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, κάνε συμβόλαιο απεριόριστου χρόνου ομιλίας και απλά φρόντιζε να βρίσκεις γκόμενες με τηλέφωνο από τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Βήμα 4ο: Άλλαξε κωδικούς στους λογαριασμούς σου. Επειδή είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο ότι σε έχει δει να πληκτρολογείς τον κωδικό σου, οφείλεις να τον αλλάξεις αν δεν θες να σε εκδικηθεί καταστρέφοντας το mail, το facebook και το twitter σου.
Αν ακολουθήσεις σωστά τα βήματα του new age χωρισμού, θα είσαι σύντομα έτοιμος για νέες κατακτήσεις.
Και εις άλλα με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας