Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Βελβεντού για τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας

από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Βελβεντού πραγματοποιείται την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 το βράδυ με τη συμμετοχή των προσκληθέντων βουλευτών του Νομού, των Νομαρχιακών Κομματικών Οργανώσεων και του Προέδρου της ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης, παρουσία εκπροσώπων των φορέων, των παραγωγικών τάξεων και πολιτών του Βελβεντού, με αντικείμενο τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας
Ο σκοπός της ειδικής συνεδρίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, είναι να ακουστούν οι απόψεις των προσκεκλημένων, αφού ενημερωθούν και ακούσουν τις προτάσεις που θα κατατεθούν από την πλευρά του Δήμου και να μεταφέρουν τις προτάσεις της κοινωνίας του Βελβεντού προς τα θεσμικά όργανα που θα αποφασίσουν τη Διοικητική Μεταρρύθμιση της χώρας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οσες συζητήσεις και να γίνουν στο Βελβεντό και προτάσεις να...κατατεθούν, ενα είναι το αποτέλεσμα:Οτι με τον Καποδίστρια Νο2 παύει να υφίσταται το αυτοτελές του δήμου Βελβεντού και υπάγεται στο νέο διευρυμένο δημο που δημιουργείται!
Είναι εμφανές, οτι οσες ημερίδες και να πραγματοποιηθούν στο Βελβεντό στο θέμα αυτό, η διοικητική υπαγωγή τους στο νέο δήμο είναι αναπόφευκτη!
Αυτη την εξέλιξη την γνωρίζουν άπαντες και πρωτίστως ο δήμαρχος Βελβεντού, ο οποίος εμφανίζεται να δημιουργεί την εντύπωση οτι δεν επίκειται Καποδίστριας Νο2...

Γ.Κ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ είπε...

Αναποφευκτη ειναι ομως και η υπαγωγη των Σερβιων στο νεο δημο. Αυτο δεν σε προβληματιζει ανωνυμε πολεμιε του δημαρχου Βελβεντου?

Το Προφίλ μας