Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Παναγιώτης Αποστολίδης : «Θα καταθέσω υποψηφιότητα για δήμαρχος Κοζάνης…»


Την απόφασή του να διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Κοζάνης, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης ενώπιον των δημοσιογράφων ο πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου και προσωρινός πρόεδρος του νεοσύστατου φορέα «Βαλκανικό Επιχειρηματικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας» Παναγιώτης Αποστολίδης. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολίδης, προέβη σε αυτή την επίσημη δήλωση «με μεγάλη σκέψη και ευθύνη». Προσέθεσε μάλιστα πως μέχρι τώρα δεν έκανε ποτέ πίσω, αλλά πάντα έβλεπε το γενικότερο συμφέρον της περιοχής και όχι το προσωπικό του συμφέρον, ενώ στην περίπτωση που ο ίδιος τελικά δεν επιλεγεί από τα όργανα του χώρου στον οποίον ανήκει (δηλαδή το ΠΑΣΟΚ) είπε πως θα στηρίξει «χωρίς φόβο» τα όποια πρόσωπα επιλεγούν».
Ο κ. Αποστολίδης αναφέρθηκε, αρχικά, στο χρονικό αυτής του της ανακοίνωσης και σε τι τον οδήγησε να είναι εν δυνάμει υποψήφιος για το «τιμόνι» του Δήμου Κοζάνης. Όπως είπε, προέβη αρχικά σε μια δήλωση το πρωί της περασμένης Κυριακής ενώπιον των επαγγελματιών, παίρνοντας το ερέθισμα από την ομιλία του προέδρου των επαγγελματοβιοτεχνών που είπε ότι «εμείς οι επιχειρηματίες εκλέγουμε κυβέρνηση», εννοώντας τη δύναμη των επαγγελματοβιοτεχνών. Όπως τόνισε λοιπόν ο κ. Αποστολίδης: «έκανα ένα ερώτημα, εμείς εκλέγουμε κυβέρνηση αλλά πόσους επιχειρηματίες έχουμε στη Βουλή; Μετά από αυτό, έκανα έκκληση στους επιχειρηματίες και τους είπα ότι το 2010 έχουμε εκλογές και για περιφερειάρχη και για δημάρχους. Σας καλώ εκεί που αγαπάτε, που πιστεύετε, που έχετε την ιδεολογία σας να ψηφίσετε επιχειρηματίες για αυτά τα αξιώματα». Αμέσως μετά ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έκρυβε τις φιλοδοξίες του και ότι «μετά από 35 χρόνια που προσέφερα στον Νομό και τη Δυτικής Μακεδονίας και συμμετείχα σε πολλά όργανα, έχω αυτό το δικαίωμα, να φιλοδοξώ κάτι παραπάνω». Είπε λοιπόν πως: «Θέλω να είμαι εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος της Κοζάνης, του διευρυμένου δήμου, όπως πιστεύω πως θα γίνει, μέσα από τα όργανα του κόμματος που ανήκω και πιστεύω χρόνια. Αν με θεωρήσουν κατάλληλο θέλω να είμαι ένας από αυτούς που θα διεκδικήσουν τον δήμο της Κοζάνης». Τέλος, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει κανείς να θεωρήσει αυτή του την κίνηση βιαστική, αφού όταν ανοίξει η διαδικασία θα υποβάλει το αίτημά του στα κεντρικά όργανα του χώρου του.
Πηγή: kozani.net

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ.
Η ΚΟΖΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΖΙΣΚΟ (ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ).
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΙΦΗΖΩ!

Ανώνυμος είπε...

5:22
Πολλά ζητάς. Και γαιτί να τα κάνουν οι άλλοι όλα αυτά για σένα; Για να κάνεις τον κόπο να ψηφίσεις; Μάλλον δίνεις μεγάλη αξία στην ψήφο σου.

Το Προφίλ μας