Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Τον έφαγε το ...Facebook Ανακλήθηκε ο διορισμός του γενικού γραμματέα για τις ΔΕΚΟ


Στην ανάκληση του διορισμού του γενικού γραμματέα για τις ΔΕΚΟ στο υπουργείο Οικονομικών, Α.Κουτούπη προχώρησε η κυβέρνηση, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, είχε αναρτήσει υβριστικά σχόλια εναντίον της στο Διαδίκτυο. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη αναφέρεται ότι «όπως, δυστυχώς, αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο κ. Κουτούπης έχει έως και το πρόσφατο παρελθόν εκφραστεί συνεχώς και επωνύμως μέσω του Διαδικτύου με χυδαίους, υβριστικούς και ακραίους χαρακτηρισμούς για την κυβέρνηση την οποία ζήτησε να υπηρετήσει από θέση ευθύνης» .Στην ανακοίνωση της κυβέρνησης τονίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου δεν τον γνώριζε προσωπικώς και ότι τον κάλεσε δύο φορές για συνέντευξη.
Σύμφωνα με το Βήμα, ο κ. Κουτούπης ήταν γνωστό στέλεχος της ΝΔ, στον Πειραιά, ενώ στη σελίδα του στο Facebook είχε αναρτήσει ειρωνικά σχόλια για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. «Ο Γιώργος μπορεί να τα καταφέρει...Θα του στείλω βιογραφικό... Θα τα κονομήσουμε... Γουστάρω πολύ» φέρεται να έγραφε.Ο κ. Κουτούπης αργά το απόγευμα της Τρίτης αποσύνδεσε τον λογαριασμό του, όμως στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν φθάσει τα νέα και στη σύσκεψη που συνεκλήθη εκτάκτως αποφασίστηκε η ανάκληση του διορισμού του.
Πηγή: ΔΟΛ
Σχόλιο ai-vreS: τι μας ανησυχεί πιο πολύ; Η εμπλοκή του Μάκη μέσω zougla; Ο τρόπος που εκφραζόταν ο συγκεκριμένος (υποτίθεται μορφωμένος) έστω και στους φίλους του, πάντως δημόσια; Το ότι κάποιος εκμεταλλεύτηκε την ανοιχτή διαδικασία εύρεσης στελεχών; Ή το γεγονός ότι το facebook παίζει πια πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας; 
 Πρόεδρε, τελείωνε με τους ΓΓ γιατί την πολλή δημοκρατία τη βαριέται και ο δημοκράτης...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EXEI KAI AΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΣΤΟ ΕΝΑ ΛΕΕΙ, ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Π.Π.

ai-vreS είπε...

Ανοιχτό το είχε το προφίλ του;
Κι αν έχετε τα screenshots κ. Πλιάτσιο μας, τα δημοσιεύουμε πάραυτα!

Ανώνυμος είπε...

Ανοιχτο χθες, στις 8 το βραδυ...τοτε το εμαθα απο εναν φιλο και το εψαξα...λιγο πριν το ειχε και το zougla. τωρα το εχει σβησει το προφιλ..

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

kai na i apodeiksi oti to pasok epilegei tous grammateis aksiokratika...e? afto den einai to resume tis olis ypothesis? atixis epilogi h mia skonothetimeni fasi gia na enisxithei to aksiokratiko pasok? (anarotiemai ego o tapeinos psifoforos..)

Delino είπε...

Δυστυχώς ταυτίσαμε την αξιοκρατία με τα πτυχία.
Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι για να επιλέγονται μ αυτά τα κριτήρια.
Πρέπει να παράγουν πολιτική σκέψη, να είναι έντιμοι και ακέραιοι χαρακτήρες. Πρέπει να μπορούν να υλοποιούν την πολιτική της κυβέρνησης κλπ.
Προπάντων πρέπει να μην είναι λαμόγια και ρουσφετολόγοι. Αυτά δεν φαίνονται από το βιογραφικό!
Οι ΓΓ είναι πολιτικά πρόσωπα και την ευθύνη τη φέρνει αυτός που τους επιλέγει.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον Delino...

P.P.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή δεν μπορεί να τα έχει όλα αυτά μαζί με τα διδακτορικά....

Ενα χρειάζονται όλοι αυτοί που θα διαχειρισθούν δημόσιο χρήμα.Να μην είναι λαμόγια ή αλλιώς να μην χρωστάνε σε κανέναν....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

pou na bre8oune tetioi omos; ti den tous bazoun na telionoume;

Ανώνυμος είπε...

Και μετά κατηγορείτε αυτούς που γράφουν ανώνυμα στο Ai-Vres. Ευτυχώς ο δικός μας γράφει ανώνυμα και δεν κινδυνεύει να πάθει παρόμοια λαχτάρα αν επιλεγεί ΓΓ.

Το Προφίλ μας