Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Έντονες εργασίες καθαριότητας ενόψει του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας

Εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων και της περιοχής στο εξωκλήσι της Αγίας Βαρβάρας, πραγματοποίει τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Σερβίων, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της περιοχής.

Η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, Έφη Παπαδοπούλου κατά την επίσκεψή της στο χώρο επισήμανε πως: «Η Δημοτική Αρχή προχώρησε, για ακόμα μια φορά, σε συντονισμένες εργασίες στην περιοχή όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας, με στόχο την αισθητική της αναβάθμιση, στοχεύοντας όμως και στη συνολική βελτίωση του περιβάλλοντος και στη δημιουργία πιο όμορφων και φιλόξενων κοινόχρηστων χώρων για τους κατοίκους και τους επισκέπτες».







 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα αυτονόητα όπως είναι το κόψιμο των χόρτων, η δημοτική αρχή τα παρουσιάζει ως έργο. Τα χόρτα που κόψατε στις φωτογραφίες μην ξεχάσετε να τα σερβίρετε σους πολίτες σε όσους δηλαδή τρώνε χόρτο.

Ανώνυμος είπε...

φαινεται η αντιδημαρχος στην φωτογραφια?? Α φαινεται! ωραια!!

Ανώνυμος είπε...

15/3/24 19:28

Με τα χέρια στις τσέπες, κλασική περίπτωση ελληνικής διοίκισης. 2 να δουλεύουν και ένας να κοιτά με τα χέρια στις τσέπες.

Ανώνυμος είπε...

Βάζοντας τα χέρια στη μέση είναι σαν να μή σέβεσαι τούς εργαζόμενους.Απορώ ειλικρινά τι νόημα έχει η παρουσία σου εκεί,δεν βαρεθήκατε να βγάζετε φωτογραφίες,την άλλη φορά πάρε και μαστίγιο μαζί σου.Ε ρε κατάντια,πόσο πιό χαμηλά.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τα χερια ταχει εκει γιατι τα κοβουν κι ειναι εργο γιατι καποιοι τρωνε κουτοχορτο κλπ οτι τοχετε καψει τελειως με τα ληγμενα που παιρνετε δεν σας περναει απ τη γκλαβα λιγακι.Ο πατος δεν εχει ορια κριμμα.Ενας που δεν εχει καμια σχεση με την αντιδημαρχο,αλλα με την κοινη λογικη που απωλεσατε μαλλον εχει,ετσι νομιζω αλλα εδω που μπλεξαμε θα την χασουμε ολοι.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιά κοινωνία ζούμε;Κάποιοι ανύπαρκτοι, κομπλεξικοί,καρεκλάδες και γλύφτες,παρουσιάζονται από κάποιους που βλέπουν εδώ και χρόνια την μιά όψη του νομίσματος γιατί έτσι τους βολεύει,σάν ευεργέτες.Εχει χαθεί κάθε έννοια και ουσία την λέξεων.Οι ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ έγιναν ευεργέτες.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε σχεδον παντα κυριαρχουν οι τιποτα και πουθεναδες που λες,δεν μας προεκυψε τωρα το θεμα,κοιτα καλα τι γραφει ο καθε λολος εδω περα και τοτε ισως καταλαβεις τη λυση του προβληματος,αν φυσικα οι παρωπιδες δεν ειναι τσιμενταρισμενες,προσβολη του εργατη λεει ο αλλος που η αντιδημαρχος εχει τα χερια εκει που ταχει,και εσυ συμπληρωνεις το καρε,ελα να ρθουμε στα συγκαλα μας λιγο,ο ξεπεσμος εχει και ορια.

Το Προφίλ μας