Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Κλιμάκιο του Δήμου Σερβίων και της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην Τ.Κ. Τριγωνικού

Στο Τριγωνικό βρέθηκε την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Σερβίων όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για θέματα που απασχολούν την Τοπική Κοινότητα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Χάρης Γκοβεδάρος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σερβίων Σάββας Σαλτσίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τριγωνικού Γιώργος Παπαθανασίου καθώς επίσης και υπηρεσιακά στελέχη των Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και του Δήμου.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα του χωριού που χρήζουν τάχιστης επίλυσης, όπως και άλλα θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία και ο διάλογος των δύο φορέων της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να εξευρεθούν βέλτιστες λύσεις για την ανάπτυξη και την ευημερία της Τ.Κ. Τριγωνικού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας, επιφέροντας έτσι αισθητές βελτιώσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων του Τριγωνικού.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντούααααααα .......Λύκους !

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε ο ευεργέτης στο χωριό,σωθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Και χρειαζόταν όλοι αυτοί για τον έλεγχο των κατοικιών;
Η επιτροπή ελέγχου (δύο άτομα) και ο ο πρόεδρος ήταν αρκετοί.
Οι υπόλοιποι είναι γλάστρες.

Ανώνυμος είπε...

εχει καλό σουβλακι και πιτσα ο Τζέλης

Ανώνυμος είπε...

21.11 με το συμπάθειο δεν είναι μόνο γλάστρες,φουρφούρια είναι.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε φίλε ξέρεις τι είναι το κλιμάκιο για εμένα ήτανε λίγοι κάτσε λογάριασε και θα δεις

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΑΨΑΝ ΜΙΑ ΤΑΣΗ Ή ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝΝ ΚΑΙ ΕΔΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ! ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΥΓΑΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

Το Προφίλ μας