Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Την 25η Μαρτίου τίμησε ο Δήμος Σερβίων

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι σημερινές επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Δήμο Σερβίων.

 

Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσε ο Εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού Αναστάσιος Ραφαηλίδης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι με τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, ο Διοικητής της 658 ΠΑΠ Βαθυλάκκου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σερβίων, καθώς και πλήθος κόσμου.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πρωί τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Κυριακής ενώ μετά το πέρας της δοξολογίας, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων αγωνιστών στο Ηρώο της κεντρικής πλατείας.

 

Στη συνέχεια έγινε η κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και τις αρχές του τόπου με τον πανηγυρικό της ημέρας να εκφωνείτε από την εκπαιδευτικό Αναστασία Μέτσιου.

 

Η κορύφωση των επετειακών εκδηλώσεων ήταν η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση, που έγινε στην κεντρική οδό Ανδρέα Παπανδρέου από τους μαθητές των σχολικών μονάδων και μέλη πολιτιστικών συλλόγων και η παρουσίαση παραδοσιακών χορών στην κεντρική πλατεία Σερβίων, από τον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων «Τα Κάστρα», την Εύξεινο Λέσχη Σερβίων και τον Μορφωτικό Σύλλογο Λάβας. 











 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τραγωδία των Τεμπών όπως βλέπουμε αποτρέπει τους υφυπουργούς να παραβρεθούνε σε παρελάσεις μεγάλων πόλεων, έτσι στραφήκαν προς την επαρχία όπου εδώ τα πράγματα είναι μέλι γάλα ασχετοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

Παραβρέθηκε και ο υπουργάρας μας!!!! Ξεβρακώθηκες και αυτό θα πληρωθεί οπως σου αξίζει....

Ανώνυμος είπε...

Στην Κοζάνη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτες δεν θα άφηνε έναν που ψήφησε την τεκνοθεσία των Λοάτ να παρευρίσκεται στην δοξολογία.

Ανώνυμος είπε...

Εμ βέβαια αυτό είναι το πρόβλημα
Σκασιλα μας οι 57 των Τεμπών, οι 600 της Πύλου...το θέμα είναι η τεκνοθεσια των ομοφυλοφυλων

Ανώνυμος είπε...

αμα φτασαμε στο σημειο να συγκρηνουμε τα θυματα των Τεμπων με αυτα της Πυλου, τοτε κλειστε το μπου@@λο, δωστε το στον Ερντογαν να ησυχασουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον δήμαρχο μας που προσέφερε ένα ασφαλές περιβαλλον στον υφυπουργό "υπάρχει τηλεδιοικηση" για να καταλαβαίνουμε τι μας γινεται
Επίσης μπράβο στην Καλλιόπη. Και στο φιλαράκι της τον Γιώργο.
Γιατί είναι δημοκρατης συριζαιος αχαχαχαχχαχαχα

Ανώνυμος είπε...


Μιχάλης Παπαδόπουλος τον Ιούλιο του 2022: «Ευτυχώς η κυβέρνηση αγωνίζεται αποδεδειγμένα για την αναβάθμιση των σιδηροδρομικών μεταφορών»... (video)

https://kozani.tv/index.php/104451-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-2022-%C2%AB%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD%C2%BB-video.html

Το Προφίλ μας