Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της «25ης Μαρτίου 1821» στα Σέρβια

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Σερβίων σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα Σέρβια τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της «25ης Μαρτίου 1821».

Ο Δήμαρχος
Χρήστος Ελευθερίου



 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον ΣΥΡΙΖΑ η Ελληνική Σημαία κυματίζει ξεθωριασμένη. Στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την κατάθεση Στεφάνων αντί να σταθούν όρθιοι και αμίλητοι, για να τιμήσουν τις ψυχές των αγωνιστών που θυσιάστηκαν για εμάς, γονατίζουν και παραμιλούν για να κλέψουν την ‘’δόξα’’ της στιγμής και να την δώσουν στους εξαγορασμένους ψηφοφόρους. Σε όλα αυτά τα χρόνια είδαμε και θα δούμε ακόμα περισσότερα από ανθρώπους που αμφιταλαντεύονται κομματικά, ιδεολογικά αλλά και σωματικά. Προσευχόμαστε σε όλους τους τιμώμενους αγωνιστές της 25ης Μαρτίου να δείξουν την ίδια Αγωνιστικότητα που δείξανε στις μάχες έτσι ώστε η Πατρίδα μας να απαλλαγεί από κάθε Τσαρλατάνο και Αγύρτη που σαν στόχο έχει τον προσωπικό πλουτισμό εις βάρος του τόπου μας. Χρόνια πολλά Σερβιώτες.

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:28 20/3/24 Παλι καρφωνεσαι και σε μπουκαλι να σε κλεισουν με το φελλο θα το κανεις.Ο Δημος ανακοινωνει την διαδικασια για την 25η Μαρτιου ημερα και ιστορικη στιγμη που ενωνει ολους τους Ελληνες.Εσυ κυματιζεις τον καημο σου και το ντερτι σου,ο Συριζα φταιει για ολα,με τις ξεθωριασμενες σημαιες και αποψεις του.Μιλας για γονατισματα κι αλλα ακαταλειπτα,για αμφιταλαντευσεις ιδεολογικες και σωματικες.Ο πατος δεν εχει ορια,κοιταξε το εγκαιρα το θεματακι σου,ειναι κριμμα.Οσον αφορα τους αγυρτες και τσαρλατανους μια ερωτηση,μηπως ενοεις τον Παλαιων Πατρων Γερμανο ?τετοιος ηταν,τον πηραν σηκωτο δια της βιας να σηκωσει κι ευλογησει το λαβαρο και Σημαια της Επαναστασης κι αυτος εκλαιγε και τσιριζε υπο τον φοβο του Σουλτανου.Ομως η ξεθωριασμενη και καλπικη πατριδοκαπηλεια σας τον κατεγραψε στην Ιστορια ως σημαινων προσωπο που λαμπρη πραξη αγωνιστικη εκαμε.Αυτα τα ολιγα για να μαθαινεις την αληθινη ιστορια της Πατριδας ΜΑΣ εσυ και οι μη εξαγορασμενοι ψηφοφοροι.Ερε που μπλεξαμε ,Χρονια σου Πολλα !Ελλας το Μεγαλειο σου !ΥΓ ενας ανωνυμος Σερβιωτης που τυχαινει να γιορταζει αυτη τη μεγαλη Μερα.ξερεις εσυ.

Ανώνυμος είπε...

20/3/24 12:29

Η παριστάνεις τον αφελή ή τελικά είσαι. Για ξανά διάβασε το καλά διότι οι Τσαρλατάνοι και οι Αγύρτες είναι στο 2024. Με τους Ήρωες του 1821 ποτέ δεν αστειεύτηκα αντιθέτως αστειεύτηκα με κάτι μουσάτους αριστερούς που φοράγανε στριγκάκια στον Γοργοπόταμο. Τώρα και στον ΣΥΡΙΖΑ. Χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Προς 18:12 20/3/24 Αφελεις ειναι αυτοι που αγνοουν οτι οι αγυρτες και τυχαρπαστοι δεν ελειψαν ποτε απ αυτον τον Τοπο.Αστειο ειναι να χαχανιζεις εις βαρος της αληθινης Ιστοριας,ενα παραδειγμα σου ανεφερα απο την πλαστη και σαπια που διδασκοντε τα Ελληνοπουλα,οσο για τα στριγκακια μαλλον εχεις ψυχωση,μουσατος δεν ειμαι μα Αριστερος ναι,στριγκακι δεν φορω μα για χαρη σου θα βαλω αν ειναι ναλθεις να το μυρισεις και να φτιαχτεις.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

22/3/24 16:49

Αριστερός δηλώνεις, αλλά στην κοινωνία δηλώνεις και πατριώτης και υποστηρικτής του Μάκη που θα έσωζε την Ελλάδα.

Το Προφίλ μας