Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Τα πριμ στους εργολάβους ξεκίνησαν από το Δήμο Σερβίων

Ο Δήμος Σερβίων εφαρμόζοντας το νόμο για το πριμ έγκαιρης παράδοσης έργων σε όσους εργολάβους δεν κάνουν χρήση της εξάμηνης παράτασης στην υλοποίησή τους αποφάσισε να δώσει τα παρακάτω ποσά:

-Εγκρίνει την καταβολή ποσού 15.989 € µε Φ.Π.Α. 24% ως πριµ έγκαιρης παράδοσης του έργου «Μέτρα και μέσα πυροπροστασίας σχολικών μονάδων Δήμου Σερβίων».

-Εγκρίνει την καταβολή ποσού 13.845 € µε Φ.Π.Α. 24% ως πριµ έγκαιρης παράδοσης του έργου «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Σερβίων»

-Εγκρίνει την καταβολή ποσού 10.963€ ως πριμ έγκαιρης παράδοσης του έργου: «Αντικατάσταση Δικτύου ύδρευσης Μεταξά»

-Εγκρίνει την καταβολή ποσού 8.958€ ως πριμ έγκαιρης παράδοσης του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Ελάτης»

Ιωάννα Παπαδημητρίου, prlogos.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν λάβουμε υπόψη τη Διαύγεια για χρηματικά ποσά που δόθηκαν για το Κλειστό γήπεδο θα καταλάβουμε ότι τα prim αναφέρονται σε γνωστούς τεχνικούς της περιοχής μας. Γίνετε ? Ναι γίνετε ! γιατί Μαζί μπορούμε περισσότερα !

Ανώνυμος είπε...

50.000 ευρώ γιατί απλά έκαναν αυτό που υπέγραψαν! Την υποχρέωση που ανέλαβαν επί αμοιβή! Σε ένα δήμο που μόλις χτες παρουσιάστηκε ο 12ος σε πιο δεινή οικονομική κατάσταση στην ελλαδα...η μετατροπή του δήμου και της περιοχής σε αε μιας παρέας συνεχίζεται....

Ανώνυμος είπε...

Θα είχε νόημα το πριμ εάν είχαν κυρώσεις όσοι αργούν χαρακτηριστικά. Η πλατειτσα στο Μικρόβαλτο που δεν έγινε και κάτι φοβερό πήρε δύο παρατάσεις και υποβάθμιση υλικών! Εκεί γιατί το δέχτηκε ο δήμος και δεν έριξε ακύρο στον εργολαβο είτε ποινή-προστιμο;
Το νόμιμο είναι ηθικό Ελευθερίου; άρε Βουλγαράκη που βγάλατε!
Μπράβο Καλλιόπη κατάφερες να μείνει η αυταρχικότητα μαζί με τους ακροδεξιούς...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν μόνο η Καλλιοπη.
ΜΕΤΡΑ,,,,Λουκας -Υπουργάρα-Μενέλαος- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ η Καλιόπη να πει στον αρχηγότης ότι ο Ελευθερίου έβγαλε 9 δεξιους και ο Υπουργάρας να πει στον ΜΗτσοτάκη ότι 9 δεξιοιοι στήριξαν με υποψηφιότητα και εχουν εκλεγει στον αριστερό Δήμαρχο,ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και κάποιος να του πει ότι μια γυναίκα ,η Σπυρίδου -που όταν ρωτηθηκε που ανήκει είπε καθαρά στη Νδ- πήρε με την λεβεντιά της κοντα στο 47 της εκατό. ΤΟΣΑ ΑΛΑΝΙΑ ,όλων των κομμάτων και οι μισοί ψηφοφόροι προτήμησαν την καθαρή παράταξη. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η Βέττα δεν ήθελε την Σπυρίδου που είναι με την δεξιά,αλλά έδωσε αγώνα στήριξης στον Ελευθερίου που δήλωσε ότι πολιτικά δεν είναι με κανέναν και έχει στο Δ.Σ 8 δεξιούς και ακροδεξιούς συμβούλους σε σύνολο 11 ατόμων.Ρε παιδιά σε τί κόσμο ζούμε;Συγχαρητήρια Κα Βέττα και εις ανώτερα.

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται και η σειρά της Καλλιόπης. Ο καιρός περνάει γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Έλιωσε τα παπούτσια της η Καλλιόπη να μοιράζει ψηφοδέλτια .Θα έρθει ο καιρός να ξαναζητήσει ψήφο στο Λιβαδερο

Το Προφίλ μας