Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Χαιρετισμός του Λουκά Ζαρογιάννη στην πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στην Πτολεμαιδα με κεντρικούς ομιλητές τον Κώστας Χρυσόγονος και Αντώνης Σαουλίδης.

«Συντρόφισσες και σύντροφοι πλέον έχουμε απέναντι μας δυο αποτυχημένα μοντέλα διακυβερνησης της χωρας.
Από την μια η ΝΔ με τις παρακολουθησεις , τους πατσηδες , τις λιστες Πετσα, τις απευθειας αναθεσεις δισεκατομμύριων και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ του Νίκου παπά και του Καλόγριτσα που μοίραζαν με sms μετοχικά κεφάλαια σε τηλεοπτικούς σταθμους για να χειραγωγούν την κοινή γνώμη.
Τις τραγικές επιλογές και των δυο που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και συνέχισε η ΝΔ με την βίαιη χωρις σχέδιο Απολιγνιτοποιηση πληρώνει δυστυχώς η περιοχή μας!
ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΑΡΙΑ!
Ο κόσμος ψάχνει πλέον ξανά να βρει μια πολιτική διέξοδο στα προβλήματα του.
Εμείς ως ΠΑΣΟΚ τηρώντας μια υπεύθυνη και πατριωτική στάση διαχρονικά διαμορφώσαμε και παρουσιάσαμε πρώτοι το πρόγραμμα μας και τις προτάσεις μας για την Ελλάδα του αύριο.
Από εδώ ξεκίνησε με το πανηγυρικό προσυνέδριο για την ενέργεια ο Προεδρος μας νικος Ανδρουλάκης την παρουσίαση των θέσεων μας.
Αλλα δεν φτανει να παρουσιάζουνε τις θεσεις αυτες και το πρόγραμμα τα όργανα μας και οι υποψήφιοι , το πρόγραμμα αυτό είναι το όχημα που πρέπει όλοι εσείς να το πάρετε στα χέρια σας και να βγουμε ξανά στην κοινωνία , να χτίσουμε την σχέση αυτή που χάσαμε τα προηγούμενα χρόνια με την κοινωνία και τους πολίτες , να τους δείξουμε ότι είμαστε εδώ δίπλα τους και να δώσουμε όλοι μαζί μια μάχη πολιτική, μια μάχη ουσίας !
Ο κόσμος αυτός αξίζει μια καλύτερη ημέρα , το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξαναφέρει την προοπτική την ελπίδα στην χώρα !
Σας καλώ λοιπόν, όλοι μαζί να δώσουμε αυτή την μάχη και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε οι κερδισμένοι το βράδυ της Κυριακής των εκλογών όποτε και αν γίνουν !
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ !»



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας