Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Στους δέκα καλύτερους αθλητές στον κόσμο ο Απόστολος Τεληκωστόγλου

ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΑΘΛΗΤΉΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 《ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ ΤΟΥ 2023》 ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ( – 80) KG !!!

Στους ( 10 ) καλύτερους αθλητές του κόσμου με 190 , 28 βαθμούς βρίσκεται ο ( τρείς φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ) του Συλλόγου μας και μέλος της Προολυμπιακης ομάδας τις χώρας Απόστολος Τεληκωστόγλου στην Ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg , και μόλις ( 55 ) βαθμούς πίσω από την θέση που του δίνει την απευθείας συμμετοχή του στους ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι !!!

Ο Αθλητής του Συλλόγου μας βρίσκεται στην υψηλότερη θέση Έλληνα αθλητή στο Ολυμπιακό και Παγκόσμιο ΡΑΝΚΙΝΚ έχοντας μπροστά του μια σειρά πολλών διοργανώσεων μέχρι τα τέλη του 2023 για να μπορέσει να βρεθεί στους πρώτους ( 5 ) αθλητές της κατηγορίας του !!!

( 2023 ) Μια Χρόνια με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις , που θα βελτιώνουν συνεχώς την βαθμολογία του με έξτρα πόντους πέρα των ( 40 ) βαθμών από τα ( G 1 ) πρωταθλήματα που είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει .

1) PRESIDENT CUP 2023 Τουρκία !!!
2) Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Αζερμπαϊτζάν !!!
3) European Games Πολωνία !!!
4) ( 3 ) Grand Prix !!! 5) Final Grand Prix !!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του Αθλητή μάς εύχεται στον ΑΠΌΣΤΟΛΟ Καλή Χρονιά με υγεία , τύχη , και πολλές επιτυχίες που θα του δώσουν την δυνατότητα να πραγματοποιηθεί το όνειρο του , την συμμετοχή του , και την διάκριση τού στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο ΠΑΡΙΣΙ το 2024 !!!

prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας