Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων. Τρίτη 31/1/2023

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:30 θα συνεδριάσει (δια ζώσης) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

1.      Απευθείας αγορά ακινήτου από τον Δήμο Σερβίων με σκοπό την επέκταση του Δημαρχείου Σερβίων.

2.      Έγκριση 1ου Α.Π.Ε και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης Βαθυλάκκου».

3.      Έγκριση 1ου Α.Π.Ε και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Αντιπλημμυρικά έργα στην Τ.Κ Μικροβάλτου του Δήμου Σερβίων».

4.      Έγκριση 1ου Α.Π.Ε και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Σερβίων».

5.      Χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση εργασιών του έργου «Υδροδότηση των οικισμών Τριγωνικού και Πολυρράχου του Δήμου Σερβίων».

6.      Κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Σερβίων.

7.      Έγκριση Απολογισμού Έτους 2021 του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία « Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβίων».

8.      Mακροχρόνια εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου (οικόπεδο με οικία) στην Κοινότητα Πλατανορέματος.

9.      Τροποποίηση της 68/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σερβίων σχετικά με τον ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Σχολική επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβίων».

10.  Έγκριση εγγραφής νηπίου σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σερβίων.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

 

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αφήγημα θα έχει ως εξής: Θα βγει η Γέφυρα στο Μέλλον και θα πει ύστερα από ενέργειες του κυρίου υπουργού Παπαδόπουλου Μιχ το δημαρχείο επεκτείνεται και μεγαλώνει και έτσι θα αρχίσει και η προεκλογική διαφήμιση του υπουργού στα Σέρβια που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να έρθει και να δει. Γίνετε? Ναι Γίνεται.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ποδηλάτης στο Θερμαϊκό είπε...

Εκεί στη πλατεία που γίνεται η Λαϊκή υπάρχει ένα κτήριο που μπορείτε να το νοικιασετε για την επέκταση του Δημαρχείου.

Ανώνυμος είπε...

Ποδηλάτη του Θερμαϊκού έχεις απόλυτο δίκαιο. Η εμμονή στην ανύπαρκτη κεντρική πλατεία και στο ανύπαρκτο κυκλοφοριακό της περιοχής του Δημαρχείου, δεν έχει πλέον νόημα...

Ανώνυμος είπε...

Τα Σέρβια σήμερα έχουν πληθυσμο κάτω από 2.000.Ετσι όπως πάμε ο κόσμος φεύγει και ο Δήμος με τον Ελευθερίου θα νοικιάζει κτίρια.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να δεί κανείς τι κατάντια έχει η λα'ι'κή σερβίων,όταν δείχνουν ασέβεια στα χωριά που συντηρούν τόσα χρόνια τα σέρβια θα τα παρασύρουν και αυτά στον αφανισμό. Αντί οι δημοτικοί προύχοντες ν' άσχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα τις περιοχής, ο Ρεχάνγκελ και το 10η τις δημοτικής εξουσίας καταγράφουν και φακελώνουν τους δημότες....

Ανώνυμος είπε...

Το τουρκικό σχολείο τι γίνεται; Ξεχάστηκε; Το πανεπιστήμιο στο οποίο χάρισε το σχολείο ο Ελευθερίου, το αξιοποιεί για μεταπτυχιακό όπως δηλωνε ο δήμαρχος; Η το ψάχνουν ακόμα οι 120 επιστήμονες και η επιτροπή στρατηγικού σχεδιασμού; Ρε δούλεμα που τρώμε! Πανηγυρίζουν για νέο δρόμο Λεύκαρα Νεράιδα λες και δεν έχει ήδη δρόμο λες και αυτό θα φέρει ανάπτυξη. Αφήστε το φρούριο με τον χωματόδρομο και τα χωριά της ζώνης καμβουνιων να πεθαινουν! Τελικά ο πρόεδρος θα μας πει αν ανεβαίνει πούλμαν στα κάστρα όπως πανυγηριζε το 2020; Παιδιά το δούλεμα εχει όριο και απο καιρό έχουμε γίνει ανεκδοτο.
https://kozan.gr/archives/289042

Ανώνυμος είπε...

Από την ταβέρνα μέχρι πάνω το βυζαντινό κάστρο δεν μπορεί να περπατήσει άνθρωπος τον δρόμο.Μαύρα χάλια.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η δημοτική αρχή δια του προέδρου το 2020 δήλωνε ότι "επιτέλους ικανοποιείται χρόνιο αίτημα και πάει λεωφορείο". Μας έχουν για σανοφαγους. Είμαστε;

Το Προφίλ μας