Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Θεόδωρου Σκυλακάκη στην Κοζάνη

Όπως ίσως γνωρίζετε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης αύριο Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.) και στην πόλη της Κοζάνης, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0", την οποία διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Υπουργό. Η εκδήλωση αυτή θα διεξαχθεί στις 4 αύριο το απόγευμα στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού (Φιλίππου Β 30). 

Πριν την συγκεκριμένη εκδήλωση, ο κ.Υπουργός θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς παράγοντες. 

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Υπουργού είναι το παρακάτω: 

13:00   Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη, στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας (ΖΕΠ) Κοζάνης.

13:45   Koπή βασιλόπιτας με εργαζόμενους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Υπουργού κ. Θ. Σκυλακάκη, του Γραμματέα κ. Λιάπη και του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη.

14:00  Συνάντηση-συζήτηση με Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στη ΖΕΠ Κοζάνης.

15:00  Συνάντηση-συζήτηση με Προέδρους των ΕΒΕ, ΓΕΩΤΕ, Τ.Ε.Ε. και Ο.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

16:00  Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού, με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη.

Είναι προφανές ότι οι παραπάνω ώρες ενδέχεται να διαφοροποιηθούν εάν υπάρξουν καθυστερήσεις.Σε κάθε περίπτωση, η εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος θα ξεκινήσει στην ώρα της. 

Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον για κάποια άμεση επικοινωνία μαζί του, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μαζί μου (σήμερα), είτε με τον κ. Λεωνίδα Δραγουμάνο (αύριο), συνεργάτη του κ. Υπουργού, ο οποίος και θα τον συνοδεύει. Το τηλ. επικοινωνίας του κ. Δραγουμάνου (για αύριο) είναι το 694.805.4891. 

Σας ευχαριστούμε πολύ και παραμένουμε στη διάθεσή σας. 

Δημήτρης Κορδεράς
Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών 
Τηλ. 6949.618.309

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας