Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Παναγιώτα Καμαριάδου-Ποιά είναι η νέα υποψήφια βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ

Ένα από τα νέα πρόσωπα που δημιούργησαν αίσθηση την Κυριακή στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στη Δυτική Μακεδονία είναι και αυτό της δικηγόρου Παναγιώτας Καμαριάδου, η οποία κατέρχεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Κόρη του πολύπειρου, συνταξιούχου πλέον της ΔΕΗ και με πολύπλευρες δραστηριότητες, Δημήτρη Καμαριάδη, η Παναγιώτα γεννήθηκε το 1986 στην Κοζάνη.

Κατάγεται από το Δρέπανο, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 2012 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και δραστηριοποιείται ως Δικηγόρος με έδρα την πόλη της Κοζάνης.  Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην κατεύθυνση Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Από το καλοκαίρι του 2022 είναι μέλος του Εργαστηρίου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Επίσης, παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με αντικείμενο το Δημόσιο Λόγο και τα Ψηφιακά Μέσα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Σύζυγος και μητέρα ενός αγοριού 2,5 ετών.

kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας